To ja też analizuję wszystko, nic na łapu capu, ale generalnie mam więcej energii i nawet jak mi się nie chce to i tak robię co trzeba, a mój to tak lubi pozamulać, z niczym mu się nie spieszy i "co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro"Jezu ja tak miałam z moim eks, masakraja od rana na nogach byłam a on cały dzień gnił i nic nie robił
Teraz w sumie mamy odwrotnie, mój facet jest taki szybki i mega ogarnia wszystko, a ja się zawsze muszę zastanowić, przemyśleć, rozważyć inne opcjenie jestem flegmatyczna, ale zachowawcza
reklama
U mnie też nic takiego nie maZdrowe dzieci też tak kontrolnie oglądają? To fajnie macie, u nas nic takiego nie ma, tylko to co trzeba i jak najmniej![]()
G
gość _199
Gość
Mój facet taki jest, wiecznie wszystko powoli i mnie szlag trafia przy nim.Jezu ja tak miałam z moim eks, masakraja od rana na nogach byłam a on cały dzień gnił i nic nie robił
Teraz w sumie mamy odwrotnie, mój facet jest taki szybki i mega ogarnia wszystko, a ja się zawsze muszę zastanowić, przemyśleć, rozważyć inne opcjenie jestem flegmatyczna, ale zachowawcza
No wszystkie, wszystkie.Zdrowe dzieci też tak kontrolnie oglądają? To fajnie macie, u nas nic takiego nie ma, tylko to co trzeba i jak najmniej![]()
rosenberg
Fanka BB :)
NajgorzejMój facet taki jest, wiecznie wszystko powoli i mnie szlag trafia przy nim.
G
gość _199
Gość
No to dobrzeNajgorzejale powiem Ci szczerze, że nie to było główną przyczyną rozstania, więc nie martw się
jakoś dacie radę
G
gość _199
Gość
Kupiłam w końcu młodemu nosidło 
Michalina_25
nie gadaj….ja mam dalej dosc mocno brązowaTo teraz pocieszylasja słyszałam że może zostać ten cień już na zawsze
![]()
Michalina_25
ja też ale używane na vinted za 80 zł, zobaczymy co przyjdzieKupiłam w końcu młodemu nosidło![]()
marta18691
Kto ma Instagrama?
reklama
Mikstura
JaKto ma Instagrama?