reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas chyba się zaczął 5 skok rozwojowy. Od wczoraj mala placze jak tylko gine jej z oczu. I drugi wieczor z rzędu jest znow noszenie na rękach. I to tylko ja mogę bo u innych jest placz... obecnie 21 tydzien konczymy.

reklama
Przykrywacie czymś maluszki na noc w takie upały?
U mnie mala spi na krótki rękawek. I czy ja przykryje czy nie to jest tak dosyć krotko spi. I nie wiem już czy jej zimno czy cieplo;D

U mnie mala spi na krótki rękawek. I czy ja przykryje czy nie to jest tak dosyć krotko spi. I nie wiem już czy jej zimno czy cieplo;D
Mój młody w body z krótkim albo na ramiączkach (takie trochę żonobijki ma :D ) i przykrywam cienkim kocykiem albo duża pielucha muslinowa. On lubi ciepelko i w ogóle lubi spać przykryty. Ja się w nocy przykrywam kołdrą, więc jego mi szkoda tak goło zostawić :D zwykle jak się kokosi w łóżeczku to potem ma tylko nogi przykryte

Mój młody w body z krótkim albo na ramiączkach (takie trochę żonobijki ma :D ) i przykrywam cienkim kocykiem albo duża pielucha muslinowa. On lubi ciepelko i w ogóle lubi spać przykryty. Ja się w nocy przykrywam kołdrą, więc jego mi szkoda tak goło zostawić :D zwykle jak się kokosi w łóżeczku to potem ma tylko nogi przykryte
Ale w sumie w tym mieszkaniu nir jest tak ekstremalnie gorąco bo ma okna od północy i wschodu i od parteru ciągnie chłodek. Ale jak się przeprowadzimy pod koniec lipca to czuję, że będziemy debatować nad przykrywaniem bo tam na piętrze już teraz gorąco, a na razie nic tam nie ma 🙊

Ja niczym nie przykrywam, ale mój i tak się zawsze rozkopuje i też śpi w krótkim rękawku.

Nieee, mi ogólnie głupio mówić, że ja urodziłam. Siostra kiedyś przy obiedzie powiedziała, czy osoba po cc może mówić, że urodziła? I jakoś to się we mnie zakorzeniło. O kimś (poza mną) mówię, a moja koleżanka urodziła, ale po tym tekście siostry o sobie nie umiem tak powiedzieć:(
Dla mnie wszystkie urodziłyśmy 😀

reklama
Do góry