Otylia.
Fanka BB :)
Ja tak samo.Aż się stresuję teraz przed swoim jutrzejszym USG![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo.Aż się stresuję teraz przed swoim jutrzejszym USG![]()
NaturalnieWow ale czad!!! Gratulacje!! Ja słyszałam, że bliźniaki często później na usg się pokazują niż pojedyncza ciąża... Ale nie wiem, ile w tym prawdy. Jak dwa pęcherzyki, to znaczy, że miałaś podwójną owulację! Byłaś stymulowana czy naturalnie?Akurat kilka dni temu widziałam wpis na forum babki, co miała mieć bliźniaki i na kolejnym usg się okazało, że trojaczki, bo jeden pęcherzyk się podzielił
więc miała w brzuchu trojaczki w tym bliźniaki jednojajowe
Co za niespodzianka, miało być tak źle, a tu podwójna radość, hehe![]()
GratulacjeTak, to dwa pęcherzyki. Jestem przerażona. Jestem przerażona. W niedzielę jeszcze miałam mieć operację na ciążę pozamaciczną. A teraz co usg to więcej dzieci
Moja babcia jest z bliźniaków więc u mnie też była duża szansa ale u mnie jeden pęcherzykNaturalnieale mam w rodzinie przypadki bliźniaków
Ja już na 8.30 idęDziewczyny przypomnijcie, o której jutro macie wizyty u gina?
Będę na bieżąco śledzić forum, jak wygląda u Was sytuacja![]()
16:30Dziewczyny przypomnijcie, o której jutro macie wizyty u gina?
A to zwiększa szansę na dwujajoweNaturalnieale mam w rodzinie przypadki bliźniaków
O matkoWidzicie to?
Gratulacje podwójne !W ndz 2500,
W pon 3400
Dzisiaj pobrali ale jeszcze nie mam wyników.
Wg usg to 5t+0d
10.20Dziewczyny przypomnijcie, o której jutro macie wizyty u gina?
U mnie ja jestem z bliźniaków (dwujajowe) i brat babci też był.Naturalnieale mam w rodzinie przypadki bliźniaków