reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Predyspozycje są więc się szykuj bo coś może z tego być10.20
U mnie ja jestem z bliźniaków (dwujajowe) i brat babci też był.

Agnes4312
Moderator
Ja jeszcze w poniedziałek też miałam tylko jedenMoja babcia jest z bliźniaków więc u mnie też była duża szansa ale u mnie jeden pęcherzykTy to masz szczęście w nieszczęściu
![]()

Cukierkowa20pare
Ha ha No tak to w sumie jeszcze nic straconegoJa jeszcze w poniedziałek też miałam tylko jeden![]()

Agnes4312
Moderator
Lekarz jeszcze zanim mnie zbadał sobie zażartował, że zaraz będą dwa pęcherzyki. Więc jak już robił usg i powiedział że są dwa to byłam pewna że zartujeHa ha No tak to w sumie jeszcze nic straconegoale pewnie przeżyłaś szok co? Co sobie pomyślałas jak to zobaczyłaś?
Cukierkowa20pare
A jak dotarło do Ciebie że nie żartuje to jaka była pierwsza myśl? Wybacz że tak dopytuje ale ciekawi mnie to co kobieta sobie myśli jak dowiaduje się że będzie miała dwa cudaLekarz jeszcze zanim mnie zbadał sobie zażartował, że zaraz będą dwa pęcherzyki. Więc jak już robił usg i powiedział że są dwa to byłam pewna że zartuje

Justi92
Gratuluję podwójnej radościLekarz jeszcze zanim mnie zbadał sobie zażartował, że zaraz będą dwa pęcherzyki. Więc jak już robił usg i powiedział że są dwa to byłam pewna że zartuje

Cukierkowa20pare
Ja mam serduszkowe dopiero 16 lipca, jeszcze dużo czasu i dużo stresuJa też zawsze chciałam mieć bliźniakiale cieszę się że chociaż z jednym się wkoncu udało
miałyście już usg serduszkowe? Ja mam mieć jutro wczorajsza beta była na poziomie 15 tyś i zastanawiam się czy będzie już widać serduszko
![]()

reklama
Agnes4312
Moderator
PrzerażenieA jak dotarło do Ciebie że nie żartuje to jaka była pierwsza myśl? Wybacz że tak dopytuje ale ciekawi mnie to co kobieta sobie myśli jak dowiaduje się że będzie miała dwa cuda![]()