Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ja już pod drzwiami lekarza.... no laski jest to stres
robiłam rano betę ale nie mam wyników więc w sumie nie wiem czego się spodziewać 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem czy nie powtórzę jutro, bo tak bardzo chcę wiedzieć na czym stoję. po 72h też można sprawdzać, a może jakimś cudem wystrzeli w górę przez noc :<...Ja bym też powtórzyła, wtedy już raczej będzie jasne co i jak. Może beta dopiero się rozkręca, trzymam kciukija idę jutro sprawdzić przyrost
Jeżeli to ma Cię uspokoić, to powtórz sobie jutro i porównaj z tym pierwszym wynikiemna pewno powtórzę. najchętniej to bym natychmiast powtórzyła![]()
Wszystko będzie gitJa już pod drzwiami lekarza.... no laski jest to stresrobiłam rano betę ale nie mam wyników więc w sumie nie wiem czego się spodziewać
![]()
Czekamy na wieściJa już pod drzwiami lekarza.... no laski jest to stresrobiłam rano betę ale nie mam wyników więc w sumie nie wiem czego się spodziewać
![]()
Wiolcia, trzymaj się, trzymam mocno kciuki żeby było dobrze, żeby pojawił się pecherzyk i serduszkoNiestety nie ma pęcherzykachyba czas się pożegnać. Póki co dostałam mase leków gdyby była wczesna ciąża i kontrolna wizyta za 3 tygodnie. Ale mi źle
![]()
A który masz dzisiaj tydzień wg OM? Badałaś jakąś betę? Ile wynosiła?Niestety nie ma pęcherzykachyba czas się pożegnać. Póki co dostałam mase leków gdyby była wczesna ciąża i kontrolna wizyta za 3 tygodnie. Ale mi źle
![]()
Według OM 6+1. Owulację miałam spóźniona. Tydzień temu w czwartek beta 355,6 w sobotę 786. Dzisiaj robiłam betę ale nie mam wyniku jeszcze.A który masz dzisiaj tydzień wg OM? Badałaś jakąś betę? Ile wynosiła?
Dziwne miałaś ładny przyrost. Wcinaj leki i czekaj na betę może jeszcze nic straconegoWedług OM 6+1. Owulację miałam spóźniona. Tydzień temu w czwartek beta 355,6 w sobotę 786. Dzisiaj robiłam betę ale nie mam wyniku jeszcze.