Wyrosnie z tegono ja na pewno nie kupię bo moje dziecko nie cierpi mieć czegokolwiek na głowie i samo jej mycie nie należy do przyjemnychnie wiem jak to będzie na rowerze i rolkach ale mamy jeszcze czas
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyrosnie z tegono ja na pewno nie kupię bo moje dziecko nie cierpi mieć czegokolwiek na głowie i samo jej mycie nie należy do przyjemnychnie wiem jak to będzie na rowerze i rolkach ale mamy jeszcze czas
![]()
To ja bym musiała mu już zakładać, bo zdążył już walnąć główką o kant stolika tak mi się wyginałale mama łyżkę przyłożyła i nawet śladu nie miał, stare sprawdzone metody najlepsze
![]()
Super, to daj znac jak po nocy@Tola90 przyszło mi dziś mleko. Właśnie zjadla nocna porcję i o dziwo zjadla 120!! Zawsze zjadała max 90, także chyba jej smakuje. Oby tylko brzuszek nie bolal![]()
Grudek nie widzialam, ale tłuste jestSuper, to daj znac jak po nocyi byly jakies grudki? Faktycznie takie tluste to mleko?
No wlasnie te ogladalam. Dzieki, ale tez mysle, ze Mlody nie da sobie zalozyc, bo nie lubi czapek. Jedziemy na wakacje-on chodzi spac o 20:00, wiec chcemy gdzies wychodzic z nim w wozku wieczorem i szukam alternatywy, zeby go nie wybudzac.Ja mam te. Mlodej wygodnie nie było w nich. Więc zatkalam jej zwykłymi korkami uszy i ubralam opaskę jak usnęła![]()
Ja mam ta zyrafke z takimi dwoma uchwytami po bokach, to nie wlozy jej tak do buzi-a te boczki tez chetnie obgryza.U niestety żyrafka stała stała się nie bezpieczna po kilkukrotnym zakrzsztuszeniuwolę okragle dawać z bambusa kupiłam dwa
Moja kolezanka uzywa tego dla dziecka, bo jej synek ma bardzo duza i ciezka glowe i niestety obija sie przy raczkowaniu-podobno fizjo im zalecila.o Kochana jest tyle rzeczy że ho ho ho kiedyś to nie było
zobacz co znalazłam ostatnio
Zobacz ofertę: CHICCO KASK OCHRONNY NA GŁOWĘ DO NAUKI CHODZENIA https://allegro.pl/oferta/chicco-kask-ochronny-na-glowe-do-nauki-chodzenia-8305036847
![]()
O mamo to chyba tylko mój taki żarłok, że na porcję zjada 180ml@Tola90 przyszło mi dziś mleko. Właśnie zjadla nocna porcję i o dziwo zjadla 120!! Zawsze zjadała max 90, także chyba jej smakuje. Oby tylko brzuszek nie bolal![]()