Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
To moja 3 wizytaU Ciebie już powinno byc widać serduszko, daj znać koniecznie! To będzie Twoja pierwsza wizyta? Ja poszłam szybko i teraz żałuję bo bede czytać o tej torbieli eh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moja 3 wizytaU Ciebie już powinno byc widać serduszko, daj znać koniecznie! To będzie Twoja pierwsza wizyta? Ja poszłam szybko i teraz żałuję bo bede czytać o tej torbieli eh
tak , jak najbardziej. TSH idealne tylko z uwagi na wczesna ciaze polecam za miesiąc powtórzyć badanie bo w ciazy bardzo często trzeba zwiększyć dawkę- ale to tylko jest wynik będzie szedł w gore mimo suplementacji eutyroxemDziewczyny mam pytanie do was. Pierwsze zdjęcie wyniki z 31.05 od 13.06 jestem na eutyroxie który miał zbić TSH . Drugie zdjęcie z 7.07 gdzie juz byłam w ciąży . Jest ok? Endokrynologa mam dopiero końcem sierpnia. Zobacz załącznik 1294187Zobacz załącznik 1294188
nigdy nie zaleca się 2,5 wyniku - w ciazy jest to maximum jakie powinno być. Biorąc leki dąży się zawsze do 1,5 i w ciazy i bezTen wynik z lipca jest super. Przy staraniach i ciąży zaleca się wynik tsh 2.5 przy czym idealnie jest ok lub poniżej 1.5
Ft3 I ft4 też wydaje się ok ale tutaj nie jestem ekspertem![]()
Dzięki za słowa otuchy, u mnie nie było to planowane stąd też obawy. Mam 2 synów już odchowanych i właśnie sobie uświadomiłam że będę musiała kupić wszystko jak dla pierwszego dzieckaNo proszę cię 37 to nie dużoja w październiku 36 i nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa
chciałam zawsze mieć 3 dzieci i tak zamierzam mieć. Rozumiem Cię doskonale jeśli chodzi o mówienie komuś po prenatalnych bo też tak zamierzam. Chociaż mi nie chodzi o mój więc ale tak dla bezpieczeństwa jakby poszło coś nie tak to żebym nie musiała nikomu nic tłumaczyć.
Pięknie ! A ile mm ma zarodek ?Dopiero teraz mogę Wam zdać relacjęTak jak sobie obliczyłam według owu, z usg wychodzi 5+5. Jest zarodek i serduszko
Dostałam skierowanie na badania, kartę ciąży i następna wizyta za miesiąc. Kamień spadł mi z serca!
Niewiele ponad 2mmPięknie ! A ile mm ma zarodek ?![]()
Oj jak ja Cię dobrze rozumiem. Też ciągle sprawdzam czy nie ma plamień. Ja cieszę się, że w następnym tygodniu wyjeżdżam na urlop więc nie będę aż tak o tym myśleć. Ale stres jest I pewnie będzie jeszcze długoJa też ostatnia ciążę poroniłam w 9 tc i teraz mam cały czas stres ciągle chodze do łazienki i patrze czy nie plamienastępna wizytę mam w 9+1 ( 30.07)wiec jeszcze większy stres niewiem jak sobie poradze do tego czasu
Woooow super! U mnie 3mm i nie widać serduszka na razie, ale jest echo. Sam lekarz powiedział że ma kiepski sprzęt.. także tego... Liczę że za tydzień będzie pięknie wszystko widaćNiewiele ponad 2mm![]()
Ale szybko zobaczylas serduszkoDopiero teraz mogę Wam zdać relacjęTak jak sobie obliczyłam według owu, z usg wychodzi 5+5. Jest zarodek i serduszko
Dostałam skierowanie na badania, kartę ciąży i następna wizyta za miesiąc. Kamień spadł mi z serca!