JustLillD
Fanka BB :)
co do tej książki to też to gdzieś kiedyś widzialam i teraz jak mam problem to pod nogi podstawiam śmietniczek łazienkowyKup sobie suszone śliwki.
A tu ciekawostka z książki mi pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co do tej książki to też to gdzieś kiedyś widzialam i teraz jak mam problem to pod nogi podstawiam śmietniczek łazienkowyKup sobie suszone śliwki.
A tu ciekawostka z książki mi pomaga
ObySuper wieści ❤
Do następnej wizyty to Ci już maluch mocno podrośnie
To jest w ogóle tak niesamowite jak się zmienia z tygodnia na tydzień![]()
Ja kupiłam w pierwszej ciąży i bardzo fajne uczucie, jak mój mąż mógł posłuchać serduszkaDetektor ooo widzę kolejny gadżet ciążowy dla mnieMyślicie że to dobry pomysł aby go mieć ?
![]()
Rety, ja od dwóch dni non stop ziewam. Wstaję i jeszcze jestem zmęczonaA na Jestem ciągle zmęczona, to uczucie towarzyszy mi przez większość dnia nawet jak zrobię sobie drzemkęale już jedzie do mnie indyk na ostro
moj kochany mąż wie co zona lubi
![]()
Super super SUPER wieści! Kochana jak ja się cieszę tą twoją dobrą wizytąDziewczyny ja po wizycie.
kamień z serca… chociaż trochęprzestałam się tak strasznie denerwować i dobrze ze poszłam dziś czyli tydzień wcześniej bo okazało się ze moja gin za tydzień ma urlop.
Pęcherzyk jest większy, ciałko żółte jest, serduszka jeszcze nie ma ale co najważniejsze nie widać zaśniadu na obrazie i mam nadzieje ze tak już zostanie
kolejna wizytę mam dopiero w sierpniu. Nie wiem jak ja tyle wytrzymam![]()
Ja jutro o 10 mam wizytę. Dowiem się, czy pojawił się zarodek...Czyli jutro dobre wieści mamy od:
1. Oliwia. o 11
2. Asjunia o 16.10
3. Alanyaaa o 18
Jeszcze któraś?![]()
Dopisałam cię do postu żeby pamiętaćJa jutro o 10 mam wizytę. Dowiem się, czy pojawił się zarodek...
Ja o 17:40Ja o 18 ahhhdo za dzień , tyle z nas będzie miało pierwsze zdjęcie swoich pociech
![]()
Jeszcze ja 17:40Czyli jutro dobre wieści mamy od:
1. Blanny o 10
2. Oliwia. o 11
3. Asjunia o 16.10
4. Alanyaaa o 18
Jeszcze któraś?![]()