ZazdrooJa pizze itp tez uwielbiam. I jem chociaz raz w tyg takie fast fooda.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZazdrooJa pizze itp tez uwielbiam. I jem chociaz raz w tyg takie fast fooda.
No ja też, ale Czarek ma taki zasięg, że ściana, podłoga, biurko, krzesło i jak na krześle są jakieś ubrania to ubrania też mokreI właśnie dlatego ja w domu też tylko na przewijaku przewijałam![]()
No ja też, ale Czarek ma taki zasięg, że ściana, podłoga, biurko, krzesło i jak na krześle są jakieś ubrania to ubrania też mokrezawsze się stresuję u kogoś, żeby mi tak nie zrobił
![]()
O matko co za nietaktJa mam jeszcze 5-6 kg do zrzucenia... i te kg zost1ły mi w brzuchu. Moja kineterapeurka nie pozwala mi robić jesczcze żadnych cardio tylko kontynuować ćwiczenia oddechowe i zdrową dietę, ale ja jestem na wakacjach i ze zdrowądietą jest dûuuużżżyyyy problem teraz.
Taka sytuacja mi się przytrafiła w Polsce. Widzi mnie sąsiad rodziców jak podbiegam do windy i z uśmiechem mówi: " to jeszcze może pani podbiec do windy..." a ja zdziwiona na to:"ależ ja w ogóle.mogę biegać!" A on: "aaa, to pani już po...(porodzie)...". No to która chce moje kilogramy?
![]()
Mój lubi często taką akcje odwalić, jakby tylko czekał na otwarcie pieluszki. I tak samo jak go chłopak bierze do kąpieli, to można czekać i czekać, żeby zrobił, a ten i tak zrobi w wanienceFilip w pierwszych miesiącach tak siurnął parę razy jak z armaty
teraz już na luzie, w sumie nie siusia bez pieluszki. Raz mi się ostatnio w nocy zdarzyło bo zmieniam mu pampera w łóżeczku i osiural prześcieradło
![]()
DobreJadłam właśnie kaszkę mannę tą Czary Mamy i dobra jest, a w sumie pierwszy raz jadłam kaszkę bez słodzenia (jakoś mi tutaj wystarczyła słodycz mleka), a jak dorzuciłem borówek to w ogóle miodzioAle ja ogólnie lubię kaszkę mannę, zobaczymy jak jaglana, bo póki co te 2 kupiłam. Ciekawe, czy Czarusiowi też posmakuje, ale to jeszcze daleko, pewnie zdążę ją zjeść i kupić nową do tego czasu
![]()
Kaszka mannaJadłam właśnie kaszkę mannę tą Czary Mamy i dobra jest, a w sumie pierwszy raz jadłam kaszkę bez słodzenia (jakoś mi tutaj wystarczyła słodycz mleka), a jak dorzuciłem borówek to w ogóle miodzioAle ja ogólnie lubię kaszkę mannę, zobaczymy jak jaglana, bo póki co te 2 kupiłam. Ciekawe, czy Czarusiowi też posmakuje, ale to jeszcze daleko, pewnie zdążę ją zjeść i kupić nową do tego czasu
![]()
Ja też lubię serki waniliowe z biedronkiKaszka mannaja robię na mleku owsianym i na górę daje banana i waniliowy serek homogenizowany, a jeśli mam to do tego jeszcze jakieś owoce
pyszne
mogłabym żyć na serkach homogenizowanych
![]()
Z biedronki najlepszeJa też lubię serki waniliowe z biedronki![]()