A to ja nie będę niechodków kupować, bo dla mnie to bez sensuAle to niechodki ;D do założenia na skarpeteczki na spacer jesienią;D
 nawet nie wiedziałam, że są markowe niechodki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A to ja nie będę niechodków kupować, bo dla mnie to bez sensuAle to niechodki ;D do założenia na skarpeteczki na spacer jesienią;D
Ja coś takiego mu ubierałam. Tylko bez tych króliczków.Ja tam ubieram poprostu skarpety grubebo pamiętam, że baska ściągała te buciki
ja to lubię jak nóżka odpoczywa
na zimę mam jedne niechodki emu i pewnie i tak się nie przydadzą, bo jak pójdzie Hanka w siostre to w zimie juz bedzie biegać

To takie skarpeteczkiJa coś takiego mu ubierałam. Tylko bez tych króliczków.

Te z króliczkami piękneJa coś takiego mu ubierałam. Tylko bez tych króliczków.

ale 90zl... Za skarpetki........
 ale 90zl... Za skarpetki........ 

Dzisiaj rano robilam pierwsze sushimężowi do pracy

Fajne, ale mało, dla mnie jak przystawka
 Fajne, ale mało, dla mnie jak przystawka Pofatygowałam się i zrobiłam zdjęcie moich. Za 20 zł, moim zdaniem na maksa słodkieTe z króliczkami piękneale 90zl... Za skarpetki........

Bo to była akurat porcja dla tesciowejFajne, ale mało, dla mnie jak przystawka

na kolekcje zrobię więcej
  na kolekcje zrobię więcej  dopiero się uczę pozniej będzie lepiej
 dopiero się uczę pozniej będzie lepiej 
Ale Ty jestes zdolniachaDzisiaj rano robilam pierwsze sushimężowi do pracy

Az mi slinka pociekla
 Az mi slinka pociekla