A to ja nie będę niechodków kupować, bo dla mnie to bez sensuAle to niechodki ;D do założenia na skarpeteczki na spacer jesienią;D

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to ja nie będę niechodków kupować, bo dla mnie to bez sensuAle to niechodki ;D do założenia na skarpeteczki na spacer jesienią;D
Ja coś takiego mu ubierałam. Tylko bez tych króliczków.Ja tam ubieram poprostu skarpety grubebo pamiętam, że baska ściągała te buciki
ja to lubię jak nóżka odpoczywa
na zimę mam jedne niechodki emu i pewnie i tak się nie przydadzą, bo jak pójdzie Hanka w siostre to w zimie juz bedzie biegać
![]()
To takie skarpeteczkiJa coś takiego mu ubierałam. Tylko bez tych króliczków.
Te z króliczkami piękneJa coś takiego mu ubierałam. Tylko bez tych króliczków.
Dzisiaj rano robilam pierwsze sushimężowi do pracy
![]()
Pofatygowałam się i zrobiłam zdjęcie moich. Za 20 zł, moim zdaniem na maksa słodkieTe z króliczkami piękneale 90zl... Za skarpetki........
![]()
Bo to była akurat porcja dla tesciowejFajne, ale mało, dla mnie jak przystawka
![]()
Ale Ty jestes zdolniachaDzisiaj rano robilam pierwsze sushimężowi do pracy
![]()