SymfoniaSerca
Fanka BB :)
Ooo to sporo nas wizytuje za tydzieńTez mam tylozgieciei tez kolejna wizyta za tydzien
Oby ten czas szybko zlecial.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to sporo nas wizytuje za tydzieńTez mam tylozgieciei tez kolejna wizyta za tydzien
Oby ten czas szybko zlecial.
Ja za tydzień mam wizytę i chyba muszę cierpliwie poczekaćnie martw się u mnie jest podobnieniby z OM 6+0 ale powiedziała mi dziś że jest mniej. I ja mam dopiero wizytę za 3 tygodnie bo mają urlop! A nasze zdj wyglądają podobnie
chociaż też się trochę z martwiłam bo niektóre dziewczyny już maja zarodki na takim etapie. Ale pani doktor powoedziala że jest dobrze
Pierwszą betę robiłam juz 6 dni przed terminem okresu i powtarzalam juz wielokrotnie -ręce mam już jak zawodowy narkoman i w najblizszym czasie raczej nie powinnam robic więcejWysokie przyrosty??
Kiedy robiłaś pierwsza betę? W środę, dobrze kojarzę?
Dziewczyny, czy dobrze rozumiem, że 6 tydzień od miesiączki to jeszcze za wcześnie, żeby zobaczyć cokolwiek na usg?
Ja byłam 16.07 i pęcherzyk miał 3.7mmByłam 10dni temu i był dosłownie tyci pęcherzyk okolo1mm miał. Martwię się że coś nie tak jest![]()
No coś Ty, wizytę miałam 5+2, tylko pęcherzyk ciążowyA u ciebie było już widać zarodek? Wybacz niepamietam![]()
ciesz się że już za tydzieńJa za tydzień mam wizytę i chyba muszę cierpliwie poczekać![]()
Ja oglądam,może wydaje się o wiele za wcześnie,ale znając mnie zajmie mi to parę miesięcyDo dziewczyn, które po cichu ogladaja wozkiciekawe czy kupimy te, ktore nam się teraz podobają czy będą zupełnie inne...
![]()
Ja byłam 16.07 i pęcherzyk miał 3.7mm
To może i ja mam jeszcze szansę że będzie okNo coś Ty, wizytę miałam 5+2, tylko pęcherzyk ciążowy