trzymaj się mocno!!!!!! ❤❤❤No więc sprawdził się mój czarny scenariusz, pęcherze nadal puste, nie ma nawet pęcherzyka żółtkowego, więc dostałam skierowanie do szpitala na poniedziałek na łyżeczkowanie.
Nie będę już tu zaglądać, bo męczy mnie to psychicznie, więc wszystkim wam życzę szczęśliwych, zdrowych ciąż!![]()
reklama
Agnes4312
Moderator
Bardzo smutna wiadomośćNie ma szans na innego lekarza, inny sprzęt, inne miasto? Może jeszcze nie wszystko stracone?
To już był inny lekarz, inny sprzęt
Anula94
Aktywna w BB
Ooo, to jesteśmy blisko, bo ja CanterburyAnia, zadzwon do przychodni powiedz, ze podejrzewasz, ze jestes w ciazy, a bierzesz leki, ktorych w ciazy brac nie mozna i powiedz, ze chcialabys potwierdzic ciaze testem z krwii. Mi GP pobrala krew na bete na pierwszej wizycie sama z siebie, ale juz zeby zobaczyc wzrost sie nie moglam doprosic
btw. w ktorej czesci Anglii jestes? Ja Devon.
Załączniki
Anula94
Aktywna w BB
Nie liczy się pora dnia, tylko rozcienczenie moczu. Zaleca się z porannego moczu, bo zazwyczaj w nocy nie pijemy i nie sikamyidz lepiej na betę. Będziesz miała spokój, testy nie są miarodajne. Jak popołudniu znow sprawdzisz to może być jeszcze bledsza, bo największe stężenie beta hcg jest w porannym moczu.

Załączniki
Alexz89
Fanka BB :)
Starsznie mi przykro...ale nie poddawaj sięNo więc sprawdził się mój czarny scenariusz, pęcherze nadal puste, nie ma nawet pęcherzyka żółtkowego, więc dostałam skierowanie do szpitala na poniedziałek na łyżeczkowanie.
Nie będę już tu zaglądać, bo męczy mnie to psychicznie, więc wszystkim wam życzę szczęśliwych, zdrowych ciąż!![]()

Anula94
Aktywna w BB
Dziewczyny, a czy to, że nagle zaczęła mi się puszczać krew z nosa, może mieć jakiś związek z ciążą? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Ja jestem na mega wczesnym etapie, dopiero 1 dzień 5 tygodnia. Nie cieknie mi krew ciurkiem z tego nosa, raczej po kilka kropel raz na kilkanaście-kilkadziesiąt minut. Mam tak już od kilku dni. Normalnie nie mam takich problemów, co najwyżej jak mam silny katar, to pojawia się krew. I tak mi przyszło do głowy, że może to od ciaży..
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Trzymaj się kochanaNo więc sprawdził się mój czarny scenariusz, pęcherze nadal puste, nie ma nawet pęcherzyka żółtkowego, więc dostałam skierowanie do szpitala na poniedziałek na łyżeczkowanie.

Malenaaa
Zaciekawiona BB
Mam Tak samo! Ja osoba ktora uwielbia perfumy nie używam wcale. Generalnie drażniace da dla mnie wszystkie za pachy.Ja też zaczęłam reagować na perfumy innych! Swoich nawet nie ruszampowiedz mężowi, będziesz mogła użyć za kilka miesięcy, a nie będziesz musiała się męczyć w międzyczasie. Na pewno zrozumie!
organizm teraz musi pracować na najwyższych obrotach więc myślę że to poprostu osłabienie organizmuDziewczyny, a czy to, że nagle zaczęła mi się puszczać krew z nosa, może mieć jakiś związek z ciążą? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Ja jestem na mega wczesnym etapie, dopiero 1 dzień 5 tygodnia. Nie cieknie mi krew ciurkiem z tego nosa, raczej po kilka kropel raz na kilkanaście-kilkadziesiąt minut. Mam tak już od kilku dni. Normalnie nie mam takich problemów, co najwyżej jak mam silny katar, to pojawia się krew. I tak mi przyszło do głowy, że może to od ciaży..
reklama
Anolik
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro, trzymaj się kochana, przytulam mocno [emoji173]No więc sprawdził się mój czarny scenariusz, pęcherze nadal puste, nie ma nawet pęcherzyka żółtkowego, więc dostałam skierowanie do szpitala na poniedziałek na łyżeczkowanie.
Nie będę już tu zaglądać, bo męczy mnie to psychicznie, więc wszystkim wam życzę szczęśliwych, zdrowych ciąż! [emoji3590]