reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
na opakowaniu tylko przepis na klei jest a ja chciałam mleczko zagęścić trochę żeby bardziej syte było:confused2::confused2: gdzieś tam mi się rzuciło po oczach że 2-3 gramy kleiku na 100ml mleka:confused:

na opakowaniu tylko przepis na klei jest a ja chciałam tylo mleczko zagęścić trochę żeby bardziej syte było:confused2::confused2: gdzieś tam mi się rzuciło po oczach że 2-3 gramy kleiku na 100ml mleka:confused:
sprobuj dac 1 lyzeczke,zamieszac,,,a potem dodawaj po trochu jakby z amalo ci bylo,,,,az wyjdzie dobreeeeeeee;-):tak:

Niunia wykąpana i śpi aniołek teraz trzeba zatamować powódź w łazience i odgrzać bigos dla m. któraś reflektuje?aprawdę dobry mi wyszedł

witam
przez ten nawalajacy net kilka dni mnie nie bylo i super do nadrobienia...
troche poczytalam,ale na wiecej nei mam sily,jestem chora. dobrze ze mala sie ode mnie.

reklama
Olllka witaj ja dopiero teraz przeczytałam że my sąsiadki przez Brynicę:-D:tak:
Moje pokolacjowane wykąpac czasm ale niekcemisie:-( No cuż jak trza to trza lecę;-)

Do góry