Madźka ja chybasypałam sześć małych łyżeczek ale łowy nie dam a co piszą na opakowaniu?Matki doświadczone;-)jaką ilością kleiku ryżowego zagęścić flachę na noc
![]()
reklama
E
Ewcia81
Gość
ja tam nie pamietam i nie pomogeeeeeeeeeMatki doświadczone;-)jaką ilością kleiku ryżowego zagęścić flachę na noc
![]()
E
Ewcia81
Gość
sprobuj dac 1 lyzeczke,zamieszac,,,a potem dodawaj po trochu jakby z amalo ci bylo,,,,az wyjdzie dobreeeeeeee;-)na opakowaniu tylko przepis na klei jest a ja chciałam tylo mleczko zagęścić trochę żeby bardziej syte byłogdzieś tam mi się rzuciło po oczach że 2-3 gramy kleiku na 100ml mleka
![]()

wiesz Ewcia chyba masz rację, metoda na czuja zawsze skutkujesprobuj dac 1 lyzeczke,zamieszac,,,a potem dodawaj po trochu jakby z amalo ci bylo,,,,az wyjdzie dobreeeeeeee;-)![]()
tak zrobię;-)ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam
przez ten nawalajacy net kilka dni mnie nie bylo i super do nadrobienia...
troche poczytalam,ale na wiecej nei mam sily,jestem chora. dobrze ze mala sie ode mnie.
przez ten nawalajacy net kilka dni mnie nie bylo i super do nadrobienia...
troche poczytalam,ale na wiecej nei mam sily,jestem chora. dobrze ze mala sie ode mnie.
Marta1981
Rodzyneczka
Madźka,ja daję 1 miarkę czubatą(taką od mleka) na każde 50 ml gotowego mleka
.
Zmykam robić tortillę.
.Zmykam robić tortillę.
E
Ewcia81
Gość
anula ja bigosikz checiaaaa
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Olllka witaj ja dopiero teraz przeczytałam że my sąsiadki przez Brynicę

Moje pokolacjowane wykąpac czasm ale niekcemisie:-( No cuż jak trza to trza lecę;-)

Moje pokolacjowane wykąpac czasm ale niekcemisie:-( No cuż jak trza to trza lecę;-)
Podziel się: