Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Jestem, jestem, ale @ nadal brak ;-)Phelania a jak sie sprawy maja u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem, jestem, ale @ nadal brak ;-)Phelania a jak sie sprawy maja u Ciebie?

Mam w nosie rodziców i to co mówią. To jest nasza decyzja i ja jestem bardzo szczęśliwa, że mamy fasolkę
Jestem na tyle dorosła, żeby decydować o sobie. Koniec tematu rodzice.
Mam nadzieję, że szybko zafasolkujesz
kochana gwiazdeczko przyjechała wczoraj@@@@ tak mnie strszaaanie brzuszek boli:--(Gwiazdeczko co z tym tesetem??kiedy robisz ????jestem taka ciekawa:-):-):-)
Trzymam kciuki za 2 kreseczki może Tobie sie uda:-)ja odpadłam w tym miesiacu![]()
witam CieWitam kochane:-)
Dziękuję wszystkim za takie ciepłe słowa. Dzięki Wam jest mi znacznie łatwiejMam w nosie rodziców i to co mówią. To jest nasza decyzja i ja jestem bardzo szczęśliwa, że mamy fasolkę
Jestem na tyle dorosła, żeby decydować o sobie. Koniec tematu rodzice.
Witam wszystkie nowe staraczki.
Kasiu gratuluję super decyzjiMam nadzieję, że szybko zafasolkujesz
Jeszcze tylko dzisiaj i święta!!!!Mam nadzieję, że w pracy będzie spokojnie, to może uda mi się coś w domu posprzątać.
3majcie się kochane. Miłego dzionka;-)
gratuluje Ci 
Trzymam kciukiWitajcie kobietki
Jestem starającą się 2008. To jest mój 4 cykl starań.
Dziś mam 9 dc. Czyli starania o fasolkę rozpoczęte.

nadal brakJestem, jestem, ale @ nadal brak ;-)Phelania a jak sie sprawy maja u Ciebie?
to dobra wiadomosc mam nadzieje ze chociaz Tobie sie udalo ja nadal czekamwitam Cieciesze sie bardzo ze zrozumialaz ze malenstwo jet najwazniejsze
ile ja bym dala zeby tez moc cieszyc sie tak jak Ty
gratuluje Ci
![]()
;-) Będzie dobrze.Witaj Dżetuniu, mam nadzieję, że fasoleczka szybko zamieszka pod Twoim serduszkiemWitajcie kobietki
Jestem starającą się 2008. To jest mój 4 cykl starań.
Dziś mam 9 dc. Czyli starania o fasolkę rozpoczęte.
Bardzo mi przykro Phelanio, ale pamiętaj nowy cykl to nowe nadziejekochana gwiazdeczko przyjechała wczoraj@@@@ tak mnie strszaaanie brzuszek boli:--(Gwiazdeczko co z tym tesetem??kiedy robisz ????jestem taka ciekawa:-):-):-)
Trzymam kciuki za 2 kreseczki może Tobie sie uda:-)ja odpadłam w tym miesiacu![]()
Cieszę się że tak do tego podchodzisz, myślę, że rodzice muszą dorosnąć do tej nowej sytuacji ale to tylko świadczy o tym jak bardzo Cię kochają i jak bardzo się o Ciebie martwiąWitam kochane:-)
Dziękuję wszystkim za takie ciepłe słowa. Dzięki Wam jest mi znacznie łatwiejMam w nosie rodziców i to co mówią. To jest nasza decyzja i ja jestem bardzo szczęśliwa, że mamy fasolkę
Jestem na tyle dorosła, żeby decydować o sobie. Koniec tematu rodzice. Witam wszystkie nowe staraczki.
, Ty dla nich zawsze zostaniesz małą dziewczynką, to się nie zmienia, mój synek ma już prawie 5 lat, a ja ciągle uważam, że on jest taki malutki i ciągle mnie zaskakuje, że on tyle nowych rzeczy umie i wie, chociaż wszyscy jak widzą moje zdziwienie to mi mówią, że przecież w jego wieku to normalne,
tak to jest
Dopóki @ nie przyszła zawsze jest nadzieja, trzymaj sięhey bardzo mi przykro ze w tym miesiacu Ci sie nie udalo :-( ja nadal czekam malenka ale boli mnie brzuch to ja pewnie tez odpadne w tym miesiacu i to pewnie jeszcze dzis :--
-( oj zeby to bylo takie latwe ehhh