reklama
Gratuluje Wam udanych wizyt, niech nam rosną te dzidzutkia ja dziś mam chrapkę na kapuśniak, przejzalam już wszystkie okoliczne knajpki i nie ma. Może macie jakieś sprawdzone szybkie przepisy?
![]()
Ja korzystam z tego przepisu, smakuje jak taki normalny mięsny

Jak kapuśniak to u mnie zawsze z prażuchami - robi się z ziemniaków, zaparzonej mąki i okrasy z boczkiem. Tak dobre, że potem zdychamy na kanapie i jęczymy z przejedzeniaGratuluje Wam udanych wizyt, niech nam rosną te dzidzutkia ja dziś mam chrapkę na kapuśniak, przejzalam już wszystkie okoliczne knajpki i nie ma. Może macie jakieś sprawdzone szybkie przepisy?
![]()

A może zamienić dupka na luteinę dopochwową ? Ja też miałam go brać, ale karmie więc mi zapisał luteinę.Wizytę mam 4 sierpnia. Jak będę robić badania zrobię też progesteron. To w sumie dlatego go brałam. Mam nadzieję że będzie ok.
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Nie wiem. Pójdę 4 sierpnia na wizytę to dopytam czy jeszcze muszę coś brać. Może już nie muszę, zobaczyny.A może zamienić dupka na luteinę dopochwową ? Ja też miałam go brać, ale karmie więc mi zapisał luteinę.
FitMum
Fanka BB :)
Właśnie pękł. MasakraMiałam taki sam bąbel! Przed ciąża mnie coś uzarlo. Ja obstawiałam końską muchę
Ja gotuję normalnie z warzywkami, kiełbaska. Ale spróbuję kiedyś z tym koncentratem i soczewicaGratuluje Wam udanych wizyt, niech nam rosną te dzidzutkia ja dziś mam chrapkę na kapuśniak, przejzalam już wszystkie okoliczne knajpki i nie ma. Może macie jakieś sprawdzone szybkie przepisy?
![]()

Też uwielbiam Mniammmm
Co do luteiny czy duphaston to hormony wiec Wierzę ze nie jedna przyszla mama moze sie czuć okropnie po tym a inna bez zmian.
Ostatnia edycja:
Fasolkowoooo
jaki adres? PodjadęTak mi narobiłyście smaka, że jutro gotuję kapusniak po myśliwsku![]()

reklama
wiola0904
Zaprasxam do małopolskijaki adres? Podjadę![]()