reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Cześć dziewczyny :baffled: - mam mega katarzysko na Święta, buuuuuuuu

Świetnie Kasiu, bardzo się cieszymy :tak:

Witam serdecznie i powodzenia życzę :tak:

Phelania przytulam mocno

trzymam kciuki, żebyś nie odpadła :-D

no właśnie Julitka, robiłaś???

A teraz wieści od mamy Pati

"Myślę o Was codziennie i tez mi Was bardzo brakuje, ale chwilowo nie mam dostępu do netu bo laptop w biurze Michała. No ale wkrótce kupimy drugi i wtedy będę z Wami codzień. My już zdrowe... Udanych Swiąt i do poczytania wkrótce!"

Luni mam przekazać gratulacje!!! U mamy Pati chyba nic, ale @ dopiero zajączek Jej przyniesie. Dopytywała się co z Adivą bo jej intuicja mowiła, że w marcu się uda.
nie jeszcze nie robilam ale musze juz zrobic ale boje sie kolejnego rozczarowania :-(

reklama
No ja to zrobiłam pierwszy test przed terminem@ rano i nic nie wyszło, a jak już było po terminie jeden dzień to zrobiłam tak później, nie rano bo zdążyliśmy iść jeszcze na zakupy ( chyba tak ok 13). No i były 2 krechy. Jeszcze mąż się ze mnie śmiał, że jestem taka wstrętna i mam takie napięcie, że na bank zaraz dostanę @:tak:A tu taka niespodziana:tak:
hehe popatrz jaka niespodzianka ;-) to ja chyba jutro zrobie co? bardzo dziekuje za rade ale sie denerwuje naprawde tak bardzo bym chciala zeby byly dwie bardzo bym byla szzczesliwa :tak:

kochana gwiazdeczko przyjechała wczoraj@@@@ tak mnie strszaaanie brzuszek boli:-:)-(Gwiazdeczko co z tym tesetem??kiedy robisz ????jestem taka ciekawa:-):-):-)

Trzymam kciuki za 2 kreseczki może Tobie sie uda:-)ja odpadłam w tym miesiacu:baffled:

Oj, przytulam mocno Phelania! :-(U mnie nadal brak @ za to bialy sluz mnie zalewa, tak, ze mam wrazenie, ze @ przyszla i latam sprawdzac co jakis czas:sorry:

ja nadal czekam malenka ale boli mnie brzuch to ja pewnie tez odpadne w tym miesiacu i to pewnie jeszcze dzis :-:)-:)-( oj zeby to bylo takie latwe ehhh
Moze nie przyjdzie? Julitko dawaj znac na okraglo. A badasz szyjke i jaki masz sluz?No to wychodzi na to, ze testniemy sobie razem jutro :-p

Hej Kobitki!

U nas leje deszcz, my sie przeprowadzamy - ciesze sie ogromnie!!! @ brak...:eek:

lunia83 jestes wspaniala dorosla i dojrzala kobieta. Rodzice oczywiscie moga miec swoje poglady na zycie,ale nie moga ingerowac w Twoje DOROSLE zycie. Wiec sie nie przejmuj,ciesz sie Fasolcia. Buzka ;-):tak:

KasiaJ82 same dobre wiesci!!! Wspaniale!!!:-D

Dżetunia witaj

reklama
Do góry