Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
J.M Witaj! A kiedy ginek dal zielone swiatlo na staranka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy Cie wsrod nasWitam!Jestesmy po ślubie prawie 6 miesięcy. Byłam w ciąży w styczniu, ale niestety straciłam maleństwo w 8 tygodniu. Jestem prawie miesiąc po tym. Gdybym mogła to bym już sie chciała starać o nową dzidzie.
Czyli tylko my mamy dzisiaj takie luzy![]()
hehe ja tez nie narzekamNo, chyba tak;-)Ale mnie to pasuje
Po wizycie u gina na bank się odezwę
![]()
Julitka trzymam za Ciebie mocno kciuki!! Oby 2 kreseczki pojawiły sie szybko
lunia83 miłej pracki !! tak wiekszosc ma wolne .. ja wlasnie wrocilam z zakupkow i masakra w sklepie taki tłum;-)
electra, edzka, nenius, migotka i dziewczyny dziękuje za wsparcie, mysle ze dobra decyzje podjelam i juz mowie nie zmieniam pracyy i kropka.
Teraz staramy sie o nasze maleństwo !! tzn, już się staralismy;-)hihi
Życzę Wszystkim Starającycm się Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych !
hehe ja tez nie narzekambede czekala na wiesci od Ciebie po świetach co tam Pani doktor powie
a do ktorej w pracy ja do 15
To jeszcze troszke, domyslam sie ze chcialabys wiedziec juz teraz ale mysle ze najlepiej jak porozmawiasz z lekarzem, wiesz kada kobieta jest inna, inaczej przechodzi ciaze jak rowniez poronienie, zwlaszcza ze nie wiemy z jakiej przyczyny ale Ty pewnie tez nie wiesz wiec najlepiej szczerze porozmawiac z lekarzem. Ale pamietaj wszystkie jestesmy z tobaDopiero ide 1 kwietnia na pierwsza wizyte po. Tera mam właśnie @. Musze czekać.
Witam!Jestesmy po ślubie prawie 6 miesięcy. Byłam w ciąży w styczniu, ale niestety straciłam maleństwo w 8 tygodniu. Jestem prawie miesiąc po tym. Gdybym mogła to bym już sie chciała starać o nową dzidzie.
hehe ja tez nie narzekambede czekala na wiesci od Ciebie po świetach co tam Pani doktor powie
a do ktorej w pracy ja do 15