reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Witam!Jestesmy po ślubie prawie 6 miesięcy. Byłam w ciąży w styczniu, ale niestety straciłam maleństwo w 8 tygodniu. Jestem prawie miesiąc po tym. Gdybym mogła to bym już sie chciała starać o nową dzidzie.
Witamy Cie wsrod nas :tak:jestem pewna ze bardzo Ci sie tu spodoba :tak: a rozmawialas ze swoim lekarzem na ten temat? czy juz mozesz czy lepiej poczekac? szczerze to ja nie wiem nie chce wprowadzac Cie w bład, ale jestem pewna ze ktos napewno Tu doradzi Ci dobrze :-p

Julitka trzymam za Ciebie mocno kciuki!! Oby 2 kreseczki pojawiły sie szybko:tak:
lunia83 miłej pracki !! tak wiekszosc ma wolne .. ja wlasnie wrocilam z zakupkow i masakra w sklepie taki tłum;-)
electra, edzka, nenius, migotka i dziewczyny dziękuje za wsparcie, mysle ze dobra decyzje podjelam i juz mowie nie zmieniam pracyy i kropka.
Teraz staramy sie o nasze maleństwo !! tzn, już się staralismy:zawstydzona/y:;-)hihi

Życzę Wszystkim Starającycm się Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych !

fajnie, że tak od razu zabraliście się za staranka!!! Powodzenia:tak:

hehe ja tez nie narzekam :tak: bede czekala na wiesci od Ciebie po świetach co tam Pani doktor powie :tak: a do ktorej w pracy ja do 15

Ale ci dobrze:tak: Ja pracuję do 17:-(Ale pracuję w domku, to też troszkę inaczej. No chyba że zadzwoni boss i powie, że mogę skończyć wcześniej ( ale nie liczę na to...)

Dopiero ide 1 kwietnia na pierwsza wizyte po. Tera mam właśnie @. Musze czekać.
To jeszcze troszke, domyslam sie ze chcialabys wiedziec juz teraz ale mysle ze najlepiej jak porozmawiasz z lekarzem, wiesz kada kobieta jest inna, inaczej przechodzi ciaze jak rowniez poronienie, zwlaszcza ze nie wiemy z jakiej przyczyny ale Ty pewnie tez nie wiesz wiec najlepiej szczerze porozmawiac z lekarzem. Ale pamietaj wszystkie jestesmy z toba :tak:

reklama
Witam!Jestesmy po ślubie prawie 6 miesięcy. Byłam w ciąży w styczniu, ale niestety straciłam maleństwo w 8 tygodniu. Jestem prawie miesiąc po tym. Gdybym mogła to bym już sie chciała starać o nową dzidzie.

witaj, bardzo mi przykro

hehe ja tez nie narzekam :tak: bede czekala na wiesci od Ciebie po świetach co tam Pani doktor powie :tak: a do ktorej w pracy ja do 15

ja też do 15 :-D

Do góry