reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

[
U nas tak samo. Na drzemkę zasypia normalnie, a na drzemkę z nianią to w ogole błyskawicznie, a ja sie z nim bujam godzinę.
U mnie to, że się nie bawię z żadne noszenie. Mam dzieci raczej z tych większych jeśli chodzi o wagę i nie wyobrażam sobie noszenia ich przez pół godziny bądź dłużej. Mam nadzieję, że u Was nastąpi niebawem. poprawa 🤞🏻 u nas też żeby dają popalić, to jest większa wyrozumiałość, ale u Was już rączkę nie ma wytłumaczeń.
A ja wróciłam właśnie do domu z takimi pysznościami 😋
Ja zjadam resztki po imprezie. Gotuje tylko zupę, a drugie danie odgrzewane. Najlepsze jest to, że coraz dostała super, pyszne słodycze, ale ze jeszcze nawet tortu kawał jest w lodówce, to nie otwieramy nic nowego 🙈

reklama
[
U mnie to, że się nie bawię z żadne noszenie. Mam dzieci raczej z tych większych jeśli chodzi o wagę i nie wyobrażam sobie noszenia ich przez pół godziny bądź dłużej. Mam nadzieję, że u Was nastąpi niebawem. poprawa 🤞🏻 u nas też żeby dają popalić, to jest większa wyrozumiałość, ale u Was już rączkę nie ma wytłumaczeń.

A długo się nie bawiłam w noszenie. Raz wzięłam i teraz jak nie wezmę to jest histeria. Tak samo ze śpiewanien. Raz ponuciłam i zostało, a jak nie chcę to jest histeria 🙈 no i dalej nie wiem jak to przełamać. Ale Staszek dopiero dobija do 12kg, więc jeszcze luz.

[

Ja zjadam resztki po imprezie. Gotuje tylko zupę, a drugie danie odgrzewane. Najlepsze jest to, że coraz dostała super, pyszne słodycze, ale ze jeszcze nawet tortu kawał jest w lodówce, to nie otwieramy nic nowego 🙈
Najlepiej jeść to co otwarte, po co marnować ;) . Później się na pewno znajdzie czas na otwarcie nowych XD. No i fajnie, że odgrzewać tylko trzeba, zawsze lżej :)

A to już po chrzcinach? Jak tak to jak impreza? Udała się ? :)

A długo się nie bawiłam w noszenie. Raz wzięłam i teraz jak nie wezmę to jest histeria. Tak samo ze śpiewanien. Raz ponuciłam i zostało, a jak nie chcę to jest histeria 🙈 no i dalej nie wiem jak to przełamać. Ale Staszek dopiero dobija do 12kg, więc jeszcze luz.
A próbowałaś może jakieś książek?

Najlepiej jeść to co otwarte, po co marnować ;) . Później się na pewno znajdzie czas na otwarcie nowych XD. No i fajnie, że odgrzewać tylko trzeba, zawsze lżej :)

A to już po chrzcinach? Jak tak to jak impreza? Udała się ? :)
Po roczku 😁 udała się, w sumie to jesteśmy bardzo zadowoleni 😊 bałam się że nie dam rady, ale nie było problemu.
Tak :D na ksiązkach tylko nabiera energii 🙈 a potem i tak jest "ponooooosiiiić".
A takie o tematyce zasypiania? Bo przy córce jedna książka pomogła, ale musiałam wszystko robić to co posłał w książce🤣

Po imprezkach tez jest @Lunaa09 i ani slowa! Nic! A my tu sie domyslac mamy jak bylo :D

Ja dzisiaj w pracy najadlam siw tyle slodkiego, ze odmawiam jedzenia obiadu i kolacji, jeszcze mnie trzyma, jedynie goraca mieta tu pomoze 😂 czlowiek stary a glupi!

Po imprezkach tez jest @Lunaa09 i ani slowa! Nic! A my tu sie domyslac mamy jak bylo :D

Ja dzisiaj w pracy najadlam siw tyle slodkiego, ze odmawiam jedzenia obiadu i kolacji, jeszcze mnie trzyma, jedynie goraca mieta tu pomoze 😂 czlowiek stary a glupi!
Tak, na szczęście całe weekend się skończył 😁 impreza super, na drugi dzień pokazy gimnastyczne parę godzin także mózg mi wybuchł po tym weekendzie, bo ja jestem typowym introwertykiem.
Ogólnie nie ogarniam dni, tygodni, dziś się zorientowałam, że do świąt został tydzień 😏

reklama
Tak, na szczęście całe weekend się skończył 😁 impreza super, na drugi dzień pokazy gimnastyczne parę godzin także mózg mi wybuchł po tym weekendzie, bo ja jestem typowym introwertykiem.
Ogólnie nie ogarniam dni, tygodni, dziś się zorientowałam, że do świąt został tydzień 😏
Grunt, ze imprezka sie udala, odbebnisz swieta i bedziesz miec luz :D

Do góry