reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

A mi to za dzieciaka matka kazała też wycierać i prostować te gałązki, nie było tylko komfortu wieszania bombek 🤣
No i mnie prostuje je mój stary, ja nie mam do tego cierpliwości nawet 🤣
A te prostowanie to wgl był shit, bo te gałązki miały w środku druciki, po jakimś czasie to się już ruszało jak chciało 🙈🤣
No sztywniaki jedne 🤣🤣

reklama
Ch. mnie jasny strzeli z tym usypianiem dziecka na noc 🙈 nie mogę juz. On ma super zabawę, ubaw, śmieje się, robi specjalnie na złość. I nikt mi nie powie, ze tak małe dzieci nie robią specjalnie, on robi. Testuje, sprawdza, gdzie jesg granica, a potem ryk jak już ją przekroczy.
Od kilku dni dołączyłam do mam gdzie usypianie trwa nawet 2 godziny. Najdziwniejsze jets to, że na drzemkę idzie normalnej i szybko zasypia, a na noc jest nagły przypływ energii.

A ja mam sztuczną inni z tym dobrze 😁
Kolorowa jak hohoho. Niektóre bombki mam i pamiętam je z dzieciństwa 😁
My kupiliśmy sztuczna, ale wczoraj J przywiódł żywą. No piękna, ale mi szkoda tych uciętych drzewek, jeszcze jak są w doniczce i da się wkopać, to jeszcze ok.

My mamy zywa, ale uwielbiam ten zapach, stoi od poczatku grudnia, a jak brakuje Wam swiateczmego nastroju zaraz Wam pospiewam kolendy, przysypie okruszkami z pierniczka i co tam jeszcze chcecie :D no problemo :D

Kurde sprzątanie na mnie poważniejsze czeka, a tu dzisiaj mam ekg i echo więc do momentu badań w miarę bez dużego wysiłku muszę być. Mam nadzieję, że tam dziś nie wyjdzie nic i że finalnie to jedna wielka fatamorgana 😀

Od kilku dni dołączyłam do mam gdzie usypianie trwa nawet 2 godziny. Najdziwniejsze jets to, że na drzemkę idzie normalnej i szybko zasypia, a na noc jest nagły przypływ energii.
U nas tak samo. Na drzemkę zasypia normalnie, a na drzemkę z nianią to w ogole błyskawicznie, a ja sie z nim bujam godzinę.

A ja wróciłam właśnie do domu z takimi pysznościami 😋

Załączniki

• IMG_20251216_115114543.jpg
    IMG_20251216_115114543.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry