Kasiulka128
Fanka BB :)
Ja już po wizycie. Ten cykl odpada bo pęcherzyk za mały ...mówił że czasem się tak zdarza....i albo idziemy dalej w inseminację, albo in vitro. Co tu robić ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli jesteś w stanie opłacić in vitro to chyba bym szła w ta stronęJa już po wizycie. Ten cykl odpada bo pęcherzyk za mały ...mówił że czasem się tak zdarza....i albo idziemy dalej w inseminację, albo in vitro. Co tu robić ?![]()
No mam dylemat...muszę to na chłodno z mężem omówić....ale faktycznie podejście szablonowe jest...jak IUI nie daje efektów to kierują na in vitro, gdzie też niczego nie gwarantująJeżeli jesteś w stanie opłacić in vitro to chyba bym szła w ta stronę
Kuurcze, ale numer. Ja nie mam żadnych plamień. U mnie akurat szyjka była ładnie widoczna. A kiedy masz zamiar testować? Ja to nie w temacie jestem, lekarka mówiła ze można już w sobotę próbować, ale coś myśle, ze to za wcześniepo tym duphastonie to zaraz można sobie ciąże wkręcić
![]()
My w ogóle byliśmy bezDziewczyny, ja tak z innej beczki. I za pozwoleniem. Ile dni abstynencji macie przed oddaniem nasienia do inseminacji?U nas się wszystko komplikuje, bo kluczowe dni wypadają w weekend
![]()
O Pani! To Wy to już totalnie po bandzieMy w ogóle byliśmy bezw czwartek był seks, w w piątek niespodziewanie inseminacja. Pani doktor nawet się z tego cieszyła, a i materiału oddać sie udało nawet sporo
![]()
WspółczujeNo mam dylemat...muszę to na chłodno z mężem omówić....ale faktycznie podejście szablonowe jest...jak IUI nie daje efektów to kierują na in vitro, gdzie też niczego nie gwarantują![]()
Tak my mieliśmy ile plemników mi podaliO Pani! To Wy to już totalnie po bandzieAle może to i lepiej a nie jakieś obliczenia i życie od do. A czy Wy macie informację ile nasienia macie podane? Tzn ja mam, ale nie rozumiem
![]()
Haha No tak, bo z kalendarzyka wynikalo, ze inseminacja powinna być wczorajO Pani! To Wy to już totalnie po bandzieAle może to i lepiej a nie jakieś obliczenia i życie od do. A czy Wy macie informację ile nasienia macie podane? Tzn ja mam, ale nie rozumiem
![]()
Ja mam napisane, że liczba w 1 mililitrze to 36,9 mln/ml, ruch progresywny 64%, liczba plemników progresywnych 23,9 mln. Przeniesiono 0,3 ml zawiesiny. Kto mi to obliczy?Tak my mieliśmy ile plemników mi podali
O kurdeJa mam napisane, że liczba w 1 mililitrze to 36,9 mln/ml, ruch progresywny 64%, liczba plemników progresywnych 23,9 mln. Przeniesiono 0,3 ml zawiesiny. Kto mi to obliczy?![]()