Niestety muszę się z Wami pożegnać. W 7 tygodniu moja ciąża skończyła się poronieniem zatrzymanym. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Bardzo mi przykro.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety muszę się z Wami pożegnać. W 7 tygodniu moja ciąża skończyła się poronieniem zatrzymanym. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Cudowne wiadomościHej kobietki serduszkobije, zarodek rośnie. Pecherzyk 1,3cm.
Lekarz założył kartę ciąży.
Spokoju dla WasI dużo pozytywnej energii
Bardzo mi przykroNiestety muszę się z Wami pożegnać. W 7 tygodniu moja ciąża skończyła się poronieniem zatrzymanym. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Na to wyglądaMy mamy chyba ten sam dzień ciąży. Ja dziś 8+0, w środę miałam taki sam jak Ty.Jak samopoczucie ?
Ojej, wyrazy współczuciaNiestety muszę się z Wami pożegnać. W 7 tygodniu moja ciąża skończyła się poronieniem zatrzymanym. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Faktycznie, poczytałam i masz racje. W artykule, który przeczytałam było napisane, że prawie nie zabija bakterii. Z kolei actenisept ktory ma w stężeniu 2% fenoksyetanolu jest nieodpowiedni dla kobiet w ciąży ale podobno są zamienniki ze stężeniem 1%.Właśnie odwrotnie- teraz w żadnej apteczce nie znajdziesz już wody utlenionej ! Odkaża, ale utrudnia gojenie się ran.
WitajHej ! Obserwuje forum od jakiegoś czasu i zdecydowałam się do Was dołączyćobecnie jestem w 8+4 , termin na 16 marca
pozdrawiam Was wszystkie !