E
ecza
Gość
To ja też proszę o trzymanie kciukówJa trzymam kciuki za naturalsa u ciebie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja też proszę o trzymanie kciukówJa trzymam kciuki za naturalsa u ciebie![]()
Ja bym najpierw chyba mleko podała a później tą kaszkę...ale sama jestem ciekawa co odpiszą dziewczynyA najpierw dać butelkę z mlekiem i potem kaszkę czy odwrotnie
Ja bym najpierw dała kaszkę bo pewnie zje tylko kilka łyżeczek a potem butelkę i do sytaA najpierw dać butelkę z mlekiem i potem kaszkę czy odwrotnie
No właśnie dlatego chce iść do dobrego prywatnego, żeby dobrze zdiagnozował.Ja na dermatologa na nfz czekam krótko bo tylko dwa tygodnie, a do alergologa z polecenia zapisałam się na grudzień. Dlatego idę prywatnie bo wiem ze często taki pierwszy lepszy dermatolog to Ci nie pomoże a jeszcze zaszkodzi, jestem zarażona od czasu jak sama chodziłamjeszcze na mnie nie spojrzał a już pisal recepte
niestety nieskuteczną
![]()
Dokładnie, masz rację. Moja mama mi już półtora Msc temu kupiła pełno słoiczkow i dwie kaszki takie od 4 msc i też mówiła, żebym mogła jej dawać spróbować po 4 msc, bo mojej młodszej siostrze też po 4 msc już rozszerzaliśmy dietę i wszystko było okDokładnie są od 4 miesiąca moja mama też mi już mówi, że już dawno dawała w tym czasie ale u nas te zalecenia pozmieniali bo wychwalają pod niebiosa karmienie piersią i niby układ pokarmowy nie gotowyjak z wszystkim trzeba trochę słuchać rad a trochę robić według własnej intuicji i będzie dobrze
![]()
No moja ma teraz 4,5 Msc i też myślę by jej po 5 Msc dać skosztować, żeby zobaczyć co lubi, co jej służy a co nieMoja młoda w zeszłym tygodniu juz skończyła 5 miesięcy. Tak myślę że za tydzień juz chyba spróbuję pierwszą łyżeczkę. Zobaczymy.
Ooo, super!!Ja zaczęłam dawać mojej pierwsze łyżeczki jak miała 4,5 miesiąca, za trzy dni kończy 5 i potrafi mały słoiczek już zjeśćKarmie swoim mlekiem z butelki
Ja też myślę, że ta opcja chyba lepsza, bo jak się naje mlekiem to nie zje kaszki, a wiadomo, że na początku i tak zje tylko kilka łyżekJa bym najpierw dała kaszkę bo pewnie zje tylko kilka łyżeczek a potem butelkę i do syta![]()
Nie wiem jak smakują erytrocytychyba z 15 lat nie mam w chacie zwykłego cukru i jak ktoś do mnie przyjeżdża teraz nie bo covid ale wcześniej to musi sobie przywieźć albo pije gorzkie
ksylitol używam tylko do wypiekow bo do czego innego jeszczenikt nie narzekał na toaletę
erytrocytów nie cierpię w smaku![]()
Powodzenia w odchudzaniu później.No mnie to wkurza strasznie,moja znajoma ostatnio pochwaliła się na FB, że jej synek je właśnie swoje ulubione śniadanko, czyli Danio. Ma 5 m-cy....![]()
w sumie nie miałoby znaczenia bo obie na mleku ale ja osobiście podalam najpierw jak dziecko głodneA najpierw dać butelkę z mlekiem i potem kaszkę czy odwrotnie
z tymi sloiczkami to różnie uważajcie bo niektore składy wołają o pomstę do niebaNo właśnie dlatego chce iść do dobrego prywatnego, żeby dobrze zdiagnozował.
Dokładnie, masz rację. Moja mama mi już półtora Msc temu kupiła pełno słoiczkow i dwie kaszki takie od 4 msc i też mówiła, żebym mogła jej dawać spróbować po 4 msc, bo mojej młodszej siostrze też po 4 msc już rozszerzaliśmy dietę i wszystko było ok
No moja ma teraz 4,5 Msc i też myślę by jej po 5 Msc dać skosztować, żeby zobaczyć co lubi, co jej służy a co nie
Ooo, super!!![]()