reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Tez tak mi najwygodniej 😃

Pędziłam jak szatan aby zdążyć i byłam punktualnie 😃 ogółem dużo pracy jest do wykonania, bo moje mięśnie nie działają, dosłownie, tak samo mięśnie dna miednicy, jeżeli chodzi o odcinek krzyżowy mam oklejony tejpami.
😱 aż tak kurde to chyba pójdę jeszcze raz
byłam raz bolało jak diabli ale chyba pójdę jeszcze 🤔

reklama
Ja mam włosy po tyłek i kręcone i na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy byłam w rozpuszczonych 😁 ba na chrzcie w kościele miałam rozpuszczone a na sali już kok a do zdjęcia rozpuszczałam 🤣
Ja to Was podziwiam włosy po tyłek 😱 nigdy mi się tak nie udało zapuścić bo zawsze do szalu mnie doprowadzają idę i obcinam 🙄
obecnie mam do łopatek i już mam dosyć szczególnie jak tak mi lecą 🥵

Dziewczyny, ostatnio Wam pisałam o tym, że moja Nelka ma pod broda i na klatce potówki i, że robi jej się to większe, bo to miejsce, które nie oddycha. Zakupiłam na drugi dzień z polecenia @Vanes ten Puder wysuszający w płynie więc nim smarowałam 3 razy dziennie tak jak tam pisało i faktycznie bardzo fajnie wysuszał, w sensie "izolował" brodę od klatki i po prostu się nie robiły odparzenia. Natomiast tak czy siak to jej się powiększa i ma tego teraz starsznie dużo... Idzie to w górę i na boki i już nie wiem co mam zrobić, czym to smarować itp... Dzisiaj na noc posmarowałam Latopiciem, żeby też czymś to wyleczyć.
Poniżej wyślę Wam zdj. I teraz nie wiem czy umówić się w tym tyg do pediatry czy czekać na 19 sierpnia, wtedy mamy szczepienie i się go zapytam. A z drugiej strony to pediatra starej daty i na trądzik niemowlęcy, który miała przez dwa miesiące jak skończyła miesiąc przepisał Sudocrem 🤦‍♀️ Także nie wiem, jakoś mu nie ufam, ale wyleczyć to muszę jakoś.

Ostatnio, któraś z Was wysyłała fajną stronę z objawami AZS i LZS. Jakbym mogła prosić jeszcze raz, bo podobno dobry artykuł 😊Zobacz załącznik 1303686Zobacz załącznik 1303687
Ja bym poszła do lekarza i to skonsultowała, nawet prywatnie pediatra albo alergolog może.

jak oglądałam dokument na netfliksie babies to tam było żeby zacząć od brokuła 😂
u nad najbardziej dorsz się slikonowe sztućce i naczynia z taka przyssawka nie zrzuci😜 może będą takie w ikea 😜
U nas zaczęliśmy od brokuła i to porażka, totalnie nie smakował. Po podaniu odrazy odruch wymiotny, a po kolejnym zwymiotował. Na drugi dzień podałam marchewkę i to był strzał w dziesiątkę smakował i cmokał 😉😋

reklama
Do góry