G
gość _199
Gość
Ja właśnie kilka odcinków widziałam, ale mnie zbyt swoją prawdziwością dobił. Wrócę do niego za kilka dniOglądam ten serial the let down. Trochę śmieszne a trochę smutne![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie kilka odcinków widziałam, ale mnie zbyt swoją prawdziwością dobił. Wrócę do niego za kilka dniOglądam ten serial the let down. Trochę śmieszne a trochę smutne![]()
No to prawda, dlatego mowie… smiech ale przez łzyJa właśnie kilka odcinków widziałam, ale mnie zbyt swoją prawdziwością dobił. Wrócę do niego za kilka dni![]()
No ja na tej scenie co jedzie autobusem od znajomych to się popłakałamJa właśnie kilka odcinków widziałam, ale mnie zbyt swoją prawdziwością dobił. Wrócę do niego za kilka dni![]()
My tak samoNo ja na tej scenie co jedzie autobusem od znajomych to się popłakałamale ogólnie wrażliwa jestem bardzo ostatnio. Wrażliwa i drażliwa
ze starym to chyba w separację niedługo wejdziemy mimo ze ślubu nie mamy
![]()
No ja tez wtedy płakałam, bo jakbym widziała swoje życie.No ja na tej scenie co jedzie autobusem od znajomych to się popłakałamale ogólnie wrażliwa jestem bardzo ostatnio. Wrażliwa i drażliwa
ze starym to chyba w separację niedługo wejdziemy mimo ze ślubu nie mamy
![]()
Hahaha a co się dzieje.My tak samoa slub mamy.
![]()
aaa miło by było jakby niektóre rzeczy w domu były zrobione bez instrukcji, albo zjebkiHahaha a co się dzieje.
cudo !![]()
tylko jeszcze sprzęty niepodłączone, więc na razie dalej głodujemy
![]()