reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
mam podobnie. U nas jak ostatnio wyszłam do fryzjera to były wielkie przygotowania. Ja wstaje z młodą i siedze aż do momentu wyjscia bo wiem, że on zostanie z nią na nastepne 4,5h, ale jak on dzisiaj sie umówił z kolegą na rower to oczywiscie nie wpadnie na to żeby się zająć wcześniej dzieckiem, bo ja z nią bede siedziała. I oczywiście musiałam mu zrobić wjazd z młodą na rękach do pokoju jak spał, bo pobudke miałam już przed 6tą. eh.
Szkoda ,że jak oni gdzieś wychodzą to taka oczywistość że z dzieckiem zostaniemy. A my musimy się wręcz pytać...

Szkoda ,że jak oni gdzieś wychodzą to taka oczywistość że z dzieckiem zostaniemy. A my musimy się wręcz pytać...
Mi tam się chłopak pyta, czy może gdzieś wyjść, tyle, że ja i tak się zawsze zgadzam, bo przecież mu nie zabronię jak się z kumplami chce spotykać po 2 latach, czy ojcu pomoc z autem, ale czasem się wkurzam, bo z kilku godzin robi się pół dnia i jak te moje ręce mają potem odpocząć jak weekendy też często sama z małym jestem 🥺 dobrze, że chociaż jak już jest w domu to mnie trochę odciąża.

tyle wrażeń :D musi jakoś odreagować :D a przy mamusi tak bezpiecznie, że może już włączyć swoje emocje :D
Przy tatusiu bardziej 😁 kąpiel i wieczorne karmienie (poza wyjątkami) należą do tatusia, z usypianiem różnie, mama wkracza tylko jak tata ma już dość 😂 także jak się wkurzyłam to poszłam do drugiego pokoju 😂

Przy tatusiu bardziej 😁 kąpiel i wieczorne karmienie (poza wyjątkami) należą do tatusia, z usypianiem różnie, mama wkracza tylko jak tata ma już dość 😂 także jak się wkurzyłam to poszłam do drugiego pokoju 😂
a jak Tata usypia? buja na rękach czy młody sam zasypia?

@Święta92 - jak u Was z nocnym karmieniem? Wycofujesz się już powoli? Jak Hanka to znosi?

reklama
Mój to ostatnio tak usypiał młodego, że do 22 30 mu skakał na kolanach i się wygłupiali, a koniec końców zaczął jęczeć na spanie i od jedzenia minęło ponad 2h, więc musiałam go przystawić i zasypiał na mnie. 🙄 Dzisiaj jak położyłam młodego na ostatnią drzemkę to się zabrałam na piętro i oznajmiłam, że idę robić trening a potem się myć i mnie trochę nie będzie. powiem wam, że jednak piętrowa chata to inna bajka, można uciec na górę i człowieka nie ma 😂

Do góry