reklama
Witam 
Chrzciny była całkiem udane
pomijając fakt że jak szliśmy do kościoła to strasznie zaczął sypać śnieg i mimo że mamy do niego 5 kroków wyglądałam jak śniegowy bałwan 

Jak weszliśmy do środka Amanda strasznie się rozpłakała ale zaraz potem szybko zasnęła i tak cało mszę drzemała chociaż zdarzyło jej sie otworzyć oczka rozejrzeć sie dookoła i znowu zasnąć
i nawet jej nie przeszkadzało polewanie wodą :-):-):-)
A co do liczby dzieci wczoraj chrzonych to nie 15 a 18

Ja się czuję już lepiej
mimo iż został mi katarek i od czasu do czasu jeszcze sobie pokasłuje

Chrzciny była całkiem udane

Jak weszliśmy do środka Amanda strasznie się rozpłakała ale zaraz potem szybko zasnęła i tak cało mszę drzemała chociaż zdarzyło jej sie otworzyć oczka rozejrzeć sie dookoła i znowu zasnąć

Ja się czuję już lepiej

sikoreczka79
Fanka BB :)

Musiałam z rana gorączkę zbijac i znów nie przytomna jestem. Madzik w nocy z wrzaskiem się obudziła. Na szczęście tylko raz i szybko przeszło jej. Jeśc mi nie chce jak ugryzła dwa razy chlebek to zaraz był spowrotem na podłodze
Włączyłam kompa i momentalnie moje dzieci wiszą na mnie
Zaraz doczytam i poodpisuję jak mi dadzą

Marta1981
Rodzyneczka
Mi akurat wyszło mleko dla małego i mus po receptę iść
,chyba,że która ma na zbyciu puszkę Pepti 2;-)
.Je i może w końcu zaśnie
.

Marta1981
Rodzyneczka
Dzięki,doktorka dziś od 13-ej więc może mnie chęć najdzie i pójdę,w końcu przychodnia pod nosemMarta mam zapas nie ma sprawy leci

Dzięki za %.
reklama
E
Ewcia81
Gość
hahah ale kopppppppppppppBodzia, jak Twoja nózia bo zapomniałam spytacCzajnik z woda na herbate już wstawiłam a tu kop
;-)
no co ty,nie choruj,,zdróweczkaaaPosprzątane w salonii8e i kuchni,pranko się wiruje a Jul usypia marudny.Chyba mnie porządnie rozłoży:-(.
milego spacerkowaniaZmykam na spacer!
Ewcia oj to mąż tym razem nie miał farta z @ ;-)coś mu ostatnio przyjazdy wypadają na Twoją @złośliwość odgórna jakaś, czy coś
![]()
u mnie pochmurno,,chyba zaraz lunie,albo snieg spadniee:-(
powklejaj pare fotekz chrzcin....ogladniemy sobieeeeeeeeeeeWitam
Chrzciny była całkiem udanepomijając fakt że jak szliśmy do kościoła to strasznie zaczął sypać śnieg i mimo że mamy do niego 5 kroków wyglądałam jak śniegowy bałwan
Jak weszliśmy do środka Amanda strasznie się rozpłakała ale zaraz potem szybko zasnęła i tak cało mszę drzemała chociaż zdarzyło jej sie otworzyć oczka rozejrzeć sie dookoła i znowu zasnąći nawet jej nie przeszkadzało polewanie wodą :-):-):-)
Ja się czuję już lepiejmimo iż został mi katarek i od czasu do czasu jeszcze sobie pokasłuje
![]()
unas wyszło słoneczko więc idę z małym pospacerkować do później
Podziel się: