reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Marta na początek tyle bo muszę śie małym chwilkę zająć

Załączniki

• vodka_0_5.jpg
    vodka_0_5.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Witam :tak:

Chrzciny była całkiem udane:tak: pomijając fakt że jak szliśmy do kościoła to strasznie zaczął sypać śnieg i mimo że mamy do niego 5 kroków wyglądałam jak śniegowy bałwan :baffled::dry:
Jak weszliśmy do środka Amanda strasznie się rozpłakała ale zaraz potem szybko zasnęła i tak cało mszę drzemała chociaż zdarzyło jej sie otworzyć oczka rozejrzeć sie dookoła i znowu zasnąć :tak:i nawet jej nie przeszkadzało polewanie wodą :-):-):-)
A co do liczby dzieci wczoraj chrzonych to nie 15 a 18 :szok::szok::szok:

Ja się czuję już lepiej :tak:mimo iż został mi katarek i od czasu do czasu jeszcze sobie pokasłuje:sorry2:

11.gif
Sikoreczka melduje się poświątecznie!​
Musiałam z rana gorączkę zbijac i znów nie przytomna jestem. Madzik w nocy z wrzaskiem się obudziła. Na szczęście tylko raz i szybko przeszło jej. Jeśc mi nie chce jak ugryzła dwa razy chlebek to zaraz był spowrotem na podłodze:dry: Włączyłam kompa i momentalnie moje dzieci wiszą na mnie:baffled: Zaraz doczytam i poodpisuję jak mi dadzą:sorry2:

reklama
Bodzia, jak Twoja nózia bo zapomniałam spytac:sorry2::sorry2: Czajnik z woda na herbate już wstawiłam a tu kop :-D;-)
hahah ale koppppppppppppp

Posprzątane w salonii8e i kuchni,pranko się wiruje a Jul usypia marudny.Chyba mnie porządnie rozłoży:-(.
no co ty,nie choruj,,zdróweczkaaa

Zmykam na spacer!
Ewcia oj to mąż tym razem nie miał farta z @ ;-)coś mu ostatnio przyjazdy wypadają na Twoją @ :baffled: złośliwość odgórna jakaś, czy coś :sorry2:
:-D
milego spacerkowania
u mnie pochmurno,,chyba zaraz lunie,albo snieg spadniee:-(

Witam :tak:

Chrzciny była całkiem udane:tak: pomijając fakt że jak szliśmy do kościoła to strasznie zaczął sypać śnieg i mimo że mamy do niego 5 kroków wyglądałam jak śniegowy bałwan :baffled::dry:
Jak weszliśmy do środka Amanda strasznie się rozpłakała ale zaraz potem szybko zasnęła i tak cało mszę drzemała chociaż zdarzyło jej sie otworzyć oczka rozejrzeć sie dookoła i znowu zasnąć :tak:i nawet jej nie przeszkadzało polewanie wodą :-):-):-)
A co do liczby dzieci wczoraj chrzonych to nie 15 a 18 :szok::szok::szok:

Ja się czuję już lepiej :tak:mimo iż został mi katarek i od czasu do czasu jeszcze sobie pokasłuje:sorry2:
powklejaj pare fotekz chrzcin....ogladniemy sobieeeeeeeeeee
unas wyszło słoneczko więc idę z małym pospacerkować do później

Do góry