reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

My też dzisiaj masakryczny dzień. Spal tylko pół h i w końcu padł przed chwilą. Ja nienawidzę jak on płacze tak jakby ktoś mu robił krzywdę i lecą mu łzy, mam wyrzuty sumienia wtedy :(
Z miłych rzeczy to dostał dzisiaj jagody i zajadał się jak nigdy, wtedy te była przerwa w histerii i jękach.

reklama
Mój tez ma ciężkie dni. Ciągle stęka i jęczy, poplakuje, zastanawiam się kiedy ktoś mi podmienił dziecko 😂 niby miał już jakiś rytm dnia właśnie, a teraz wszystko z dupy, ciągle coś mu się nie podoba, stary mówi że to raczej zęby bo drapie się po dziąsłach paluchami i ma czerwone od śliny pod brodą.

Mój tez ma ciężkie dni. Ciągle stęka i jęczy, poplakuje, zastanawiam się kiedy ktoś mi podmienił dziecko 😂 niby miał już jakiś rytm dnia właśnie, a teraz wszystko z dupy, ciągle coś mu się nie podoba, stary mówi że to raczej zęby bo drapie się po dziąsłach paluchami i ma czerwone od śliny pod brodą.
U mnie nie wien co to jest ale jest okropnie. 2 h siedziala z Hania tesciowa to mowila, że będzie rozrabiaka 😂😂 czołga się, zwala mi doniczki... Już teraz wszystko trzeba będzie zsbecpieczyc 😥

U nas tez ciągle marudzenie ale dziś wypatrzyłam przebijającego się zęba więc wybaczam mu wszystkie płaczki i jęki bo wiem że cierpi. Ale ciągle noc jest u nas tragiczna, dziś podałam znów Nurofen mam nadzieję że trochę mu ulży. I tak sobie myślę że to dopiero pierwszy ząb mleczny a tu jeszcze 19 przed nami😂

U nas tez maruda od paru dni. Wszystko ja nudzi. Jak lezy na macie to dobiera mi się do kosza z pampersami, wywala zabawki z koszyka. Wklada paluchy do buzi az sie krztusi. Na plecach nuda, na brzuchu za duży wysiłek. Najlepiej to tylko na rękach. Wkolo jęczenie i stekanie. W dodatku wieczorem przed snem straszne wiercenie sie. Poplakiwanie. W nocy znowu pobudki.
Juz się zaczęła. Zastanawiać czy to nie cos z jedzenia. Ale brzuszek niby miekki. Albo to juz ten lęk separacyjny sie załączył.
Jak tam piszecie ile z Was ma tak samo to twierdze ze tk kolejny etap i biore to na przeczekanie ;D

U mnie nie wien co to jest ale jest okropnie. 2 h siedziala z Hania tesciowa to mowila, że będzie rozrabiaka 😂😂 czołga się, zwala mi doniczki... Już teraz wszystko trzeba będzie zsbecpieczyc 😥
U nas też się zaczęło czołganie i już wiem że będzie masakra😱 wszystko trzeba chować. A jak zobaczy coś interesującego to dostaje takie turbo przyspieszenie że szok😂 Jak Twoje brwi? 🙂

U nas też się zaczęło czołganie i już wiem że będzie masakra😱 wszystko trzeba chować. A jak zobaczy coś interesującego to dostaje takie turbo przyspieszenie że szok😂 Jak Twoje brwi? 🙂
Wyglądam jak szatan serduszko jeszcze 😂ale kolor zejdzie za kilka dni i będzie super 😀ja jestem zadowolona😀maz sie smieje, że mam groźna minę 😂 doczepię rzęsy i nie będę musiała nic robić że sobą 😂

To dziś macie jęczące dzieci dziś🤣

reklama
kurczę ja mam inny problem mój nie chce kompletnie jeść papek a mleko chla jak nie wiem co dzisiaj 6 butelek po 180 ml caly czas dorabiałam bo nie chciał butelki oddać ssał i ssał 😱 nie wiem co się dzieje a ja tyle słoiczkow kupiłam ☹️ a jak my jemy to wszystko łapie i by zjadł 🤷🏻‍♀️

Do góry