Kochasz...
Podobne tematy
- Zamknięty
- Myszaaaa
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochasz...
Przepiękne imięMiała na imię....Łucja Joanna...
Kiedyś przypadkiem tu zajrzalam- zobaczyłam Twoje zdjęcie i zakochałam się w tych oczach..Wiecie co teraz czuję...patrze na moje dwoje dzieci syna i córkę w wieku przedszkolnym oboje i wiem że są cudem, bo moja siostra nie może mieć dzieci a ja mam tylko ich, i to jest moj cud, on i ona, choć prędko nie pójdę do pracy bo syn ma dużo zajec w tym logopede i fizjoterapie, dwoje dzieci mam już na cmentarzu, Wiktoria 24 tydzień, poważna wada serca, Łucja 9 miesięcy, Fallout plus ZD, został mi mąż i ta dwójka, moje źródło życia, źródło które daje mi życie,
To prawda, dzieci i mąż są powodem do życia. Miłość jest powodem do życia. Dwójka twoich dzieci nie miała szansy na życie takim jakie jest, a potrafi być cudowne w swojej prostocie, w małych rzeczach. Żyj w pełni dla wszystkich swoich dzieci.Wiecie co teraz czuję...patrze na moje dwoje dzieci syna i córkę w wieku przedszkolnym oboje i wiem że są cudem, bo moja siostra nie może mieć dzieci a ja mam tylko ich, i to jest moj cud, on i ona, choć prędko nie pójdę do pracy bo syn ma dużo zajec w tym logopede i fizjoterapie, dwoje dzieci mam już na cmentarzu, Wiktoria 24 tydzień, poważna wada serca, Łucja 9 miesięcy, Fallout plus ZD, został mi mąż i ta dwójka, moje źródło życia, źródło które daje mi życie,
Była prześliczna ❤❤❤❤ kiedy widziałam na profilowym pierwsze jej rączkę a później oczy wyobraziłam ją sobie jako śliczne dziecko. I nie pomyliłam się.
Piękne imię.. bardzo o nią walczyłaś, pamiętam co pisałaś rok temu i jak niesamowicie silna stałaś się przez ten czas.. czasem tam jest, że człowiek dopoero z czasem docenia jeszcze mocniej to co jest właśnie tu i teraz.Miała na imię....Łucja Joanna...