marta18691
Fanka BB :)
No jedna na to poszła i tyle kasy stracilaA to trzeba byc glupim zeby sie dac nabrac na cos takiego![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jedna na to poszła i tyle kasy stracilaA to trzeba byc glupim zeby sie dac nabrac na cos takiego![]()
Mój to nie będzie raczkował, już to po nim widzę. Pełza i powoli zaczyna wstawać, póki co na kolana, ale widzę, że pnie nie w górę.Mój młody już raczkuje tez. Pokracznie i czasami bęc na brzuch, ale idzie dzielnie do przodu.
Ja dzisiaj ze starym cały dzień w ogródku te nasze krzoki wyrywalismy, ręce nam odpadają. Ledwo telefon trzymam![]()
Moja starsza nie raczkowała. Od razu na nogi poszlaMój to nie będzie raczkował, już to po nim widzę. Pełza i powoli zaczyna wstawać, póki co na kolana, ale widzę, że pnie nie w górę.
To wasze dzieci szybko zaczynaja raczkowacMój młody już raczkuje tez. Pokracznie i czasami bęc na brzuch, ale idzie dzielnie do przodu.
Ja dzisiaj ze starym cały dzień w ogródku te nasze krzoki wyrywalismy, ręce nam odpadają. Ledwo telefon trzymam![]()
To wasze dzieci szybko zaczynaja raczkowac [emoji16]
Filip to w ogóle dużo się rusza. Bardzo duzoTo wasze dzieci szybko zaczynaja raczkowac![]()
Szok. Ja wczoraj rano prosiłam faceta żeby ubrał młodego to nie wiedział nawet w.jakiej kolejności wszystko a było body, bluzeczka i getry. W końcu body i dół.ubral a za bluzkę nie wiedział nawet jak się zabraćJa dzisiaj byłam na baby shower, stary został od 15 z młodym. Nakarmił, zrobił przecier, wykąpał i polozyl spaćnie wierzę, że dał sobie radę.