reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mój młody już raczkuje tez. Pokracznie i czasami bęc na brzuch, ale idzie dzielnie do przodu.

Ja dzisiaj ze starym cały dzień w ogródku te nasze krzoki wyrywalismy, ręce nam odpadają. Ledwo telefon trzymam 😂😂

Mój młody już raczkuje tez. Pokracznie i czasami bęc na brzuch, ale idzie dzielnie do przodu.

Ja dzisiaj ze starym cały dzień w ogródku te nasze krzoki wyrywalismy, ręce nam odpadają. Ledwo telefon trzymam 😂😂
Mój to nie będzie raczkował, już to po nim widzę. Pełza i powoli zaczyna wstawać, póki co na kolana, ale widzę, że pnie nie w górę.

Ja dzisiaj byłam na baby shower, stary został od 15 z młodym. Nakarmił, zrobił przecier, wykąpał i polozyl spać 😱 nie wierzę, że dał sobie radę.

Ja dzisiaj byłam na baby shower, stary został od 15 z młodym. Nakarmił, zrobił przecier, wykąpał i polozyl spać 😱 nie wierzę, że dał sobie radę.
Szok. Ja wczoraj rano prosiłam faceta żeby ubrał młodego to nie wiedział nawet w.jakiej kolejności wszystko a było body, bluzeczka i getry. W końcu body i dół.ubral a za bluzkę nie wiedział nawet jak się zabrać 😂😂 ale nie no, myślę że to też trochę tak wygląda jak ja jestem w pobliżu, a jakby sam był to by ogarnął co trzeba. Teraz przyjdzie mi paczka z piżamkami to mu natluke do głowy że to do spania 😂

reklama
U nas dzis przyszedl słynny b.box i mloda kompletnie nie wie do czego to sluzy i jak pic;p
Jutro ruszam na zakupy do h&m zeby mlodej kupić vos na jesien z długim rękawkiem. Jakas czapeczke itp. Po malu rozglądam się za szafka nowa bo zabawek robi się coraz więcej. Mloda wczoraj dostala 2 torby po starszej siostrze;p

Do góry