A ja właśnie napisze to co ty bo kupiłam małemu Buciki z wełny merino ręcznie robione i są rewelacyjneO, a ja właśnie moją obserwowałam z tym kciukiem i u nas to chyba było rozwojowe, bo mała już prawie wcale nie bierze do buzi, już się kciukiem nie wycisza. Nie powiem, fajnie było jak potrafiła sama się uspokoić, choć kciuk mnie niepokoił...
Ja pewnie napiszę coś zupelnie innego niż reszta, ale polecam bardzo bardzo wełnę. Jest mnóstwo ciuszkow dostępnych na grupach bazarkowych, one są z wełny merino, która dla takich maluszków jest mega delikatna, a do tego utrzymuje temperaturę jak jest zimno (albo chłodzi jak jest cieplej, a na pewno nie przegrzewa). Mnie teraz czekają zakupy bo mała ze wszystkiego wyrosła prawie, zostały mi dwa bodziaki z długim rękawem i dwie pary rajstopek. W taką pogodę zakładam rajstopki, bodziaka i wełniany cienki kombinezonik (coś grubości cienkiego sweterka), preferuję z kapturkiem, bo mała nie cierpi czapek. Wszystko z wełny merino. No i butki albo skarpetki na stopy, też wełenka.

jeszcze zamówię jedne na zimę z kożuszkiem
zamówione na
Bobowełna - Buciki 100% wełna merino - Ręcznie robione ubranka dla dzieci z naturalnych materiałów
Buciki niemowlęce ze 100% wełny merynosa. -na prezent jak i dla Twojego Malucha -na Chrzest Św. Wełna merino nie gryzie, nie pyli, jest antyalergiczna i ma doskonałe właściwości termoregulacji. Skomponuj buciki dowolnie – wybierz kolor i wzór. 100% naturalne 100% ręcznie robione