reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Wysyłam zdj Nelki z sesji na 5 Msc 😁 zawsze co miesiąc jej robię na pamiętaka 😀
IMG_20210827_123402.jpg
IMG_20210827_123306.jpg
IMG_20210827_123222.jpg

reklama

Załączniki

• Screenshot_20210816_140152_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210816_140152_com.android.gallery3d.jpg
    280,3 KB · Wyświetleń: 73
Hahahahaha, uwielbiam Cię, Ty zawsze potrafisz poprawić humor 😁🤣🤣🤣

Ja z tymi plastrami też bym tak nie zrobiła, bo to takie nagle odstawienie dziecka i szkoda by mi małej było 😞 Ale z drugiej strony trzeba będzie jakoś powoli odstawiać po roku, bo też mi tak dziwnie karmić 3 letnie dziecko, już trochę za duże. Aczkolwiek bardzo podoba mi się to 😍 Oglądam taki profil na insta gramie jeden kobiety, która wstawia filmy i zdj porodu ( wszystko ze szczegółami, wszystko widać) ale są to tak piękne zdj zrobione i tak wszystko wzruszające, że uwielbiam ja oglądać. I tam właśnie też wstawiała KP jak dzieci miały po 3 lata i piły pierś i piękne to jest. Wyślę link jednego filmiku, siostry tej kobiety, który wstawiła jak karmimy chhba 3 letnia córkę na łonie natury, no zakochałam się w tym filmiku ❤️😍

Dla mnie to już trochę za dużo 🙈
Wiem, że mleko z piersi to samo dobro ale raczej nie chciałabym tak długo karmić...

Przypomniało mi się coś i napisze Wam... Może któraś z Was też to widziała...

Oglądałam dawno temu taki dokument o karmieniu piersią... I były 3 przypadki. Pierwszy - mówię omg jaka jazda... - kobieta urodziła synka i jakoś świeżo po porodzie przygarnęła szczeniaka. I ujęcie jak jedna piersią karmi maluszka a druga psa!
Drugi przypadek, mówię no jeszcze lepiej - 7 letnia córeczka wisi przy cycku i ogląda bajki.
Trzeci powalił mnie całkowicie - kobiety w krajach słabo rozwiniętych przy nadmiarze pokarmu podają pierś młodym kozom...

🤷‍♀️

reklama
Do góry