reklama
Lipaaa
Fanka BB :)
Ojej ale śliczna pyzuniaWysyłam zdj Nelki z sesji na 5 Msczawsze co miesiąc jej robię na pamiętaka
Zobacz załącznik 1310870Zobacz załącznik 1310871Zobacz załącznik 1310872

Super pamiątka!
Też mamy piątkę za sobą.
Ale ten czas leci, dopiero co pisałyśmy o skurczach, czopach i innych zwiastunach porodu a tu proszę... Wzruszyłam się, Nela będzie miała powodzenie, bez dwóch zdań

Załączniki
Lipaaa
Dla mnie to już trochę za dużoHahahahaha, uwielbiam Cię, Ty zawsze potrafisz poprawić humor
Ja z tymi plastrami też bym tak nie zrobiła, bo to takie nagle odstawienie dziecka i szkoda by mi małej byłoAle z drugiej strony trzeba będzie jakoś powoli odstawiać po roku, bo też mi tak dziwnie karmić 3 letnie dziecko, już trochę za duże. Aczkolwiek bardzo podoba mi się to
Oglądam taki profil na insta gramie jeden kobiety, która wstawia filmy i zdj porodu ( wszystko ze szczegółami, wszystko widać) ale są to tak piękne zdj zrobione i tak wszystko wzruszające, że uwielbiam ja oglądać. I tam właśnie też wstawiała KP jak dzieci miały po 3 lata i piły pierś i piękne to jest. Wyślę link jednego filmiku, siostry tej kobiety, który wstawiła jak karmimy chhba 3 letnia córkę na łonie natury, no zakochałam się w tym filmiku
![]()
Eva Rose Birth on Instagram: "It’s world breastfeeding week and I want to share these sweet moments with you🤍 My sister Sara still breastfeed my niece Perdy, she’s two. Many have opinions about breastfeeding toddlers but it’s only you and your baby
12K likes, 292 comments - evarosebirth on August 4, 2021: "It’s world breastfeeding week and I want to share these sweet moments with you🤍 My sister Sara still breastfeed my niece Perdy, she’s two. Many have opinions about breastfeeding toddlers but it’s only you and your baby’s business when...www.instagram.com

Wiem, że mleko z piersi to samo dobro ale raczej nie chciałabym tak długo karmić...
Przypomniało mi się coś i napisze Wam... Może któraś z Was też to widziała...
Oglądałam dawno temu taki dokument o karmieniu piersią... I były 3 przypadki. Pierwszy - mówię omg jaka jazda... - kobieta urodziła synka i jakoś świeżo po porodzie przygarnęła szczeniaka. I ujęcie jak jedna piersią karmi maluszka a druga psa!
Drugi przypadek, mówię no jeszcze lepiej - 7 letnia córeczka wisi przy cycku i ogląda bajki.
Trzeci powalił mnie całkowicie - kobiety w krajach słabo rozwiniętych przy nadmiarze pokarmu podają pierś młodym kozom...

karoo-kp
Mama Jagodzianki
Wszystkie trzy moje są niebieskookie po tatusiuDziewczyny a jak z kolorem oczu u Waszych maluszków?
Zmieniły już kolor na piwny bądź zielony![]()

Zadna nie ma piwnych po mnie.
MamM
Lipaaa, ale ona do Ciebie podobnaOjej ale śliczna pyzunia
Super pamiątka!
Też mamy piątkę za sobą.
Ale ten czas leci, dopiero co pisałyśmy o skurczach, czopach i innych zwiastunach porodu a tu proszę... Wzruszyłam się, Nela będzie miała powodzenie, bez dwóch zdań![]()

MamM
Mam piwne. Melanii zostały takie stalowe na razie. Też kiedyś pytałam. Czy od tego czasu u kogoś są jednak zmiany ?Dziewczyny a jak z kolorem oczu u Waszych maluszków?
Zmieniły już kolor na piwny bądź zielony![]()
Załączniki
Mój miał najpierw niebieskie, potem stalowe a teraz to już takie ciemno piwneMam piwne. Melanii zostały takie stalowe na razie. Też kiedyś pytałam. Czy od tego czasu u kogoś są jednak zmiany ?

no nic wygląda jak mała WłoszkaWysyłam zdj Nelki z sesji na 5 Msczawsze co miesiąc jej robię na pamiętaka
Zobacz załącznik 1310870Zobacz załącznik 1310871Zobacz załącznik 1310872

reklama
Piękna laleczkaOjej ale śliczna pyzunia
Super pamiątka!
Też mamy piątkę za sobą.
Ale ten czas leci, dopiero co pisałyśmy o skurczach, czopach i innych zwiastunach porodu a tu proszę... Wzruszyłam się, Nela będzie miała powodzenie, bez dwóch zdań![]()