reklama
mnie mąz się oświadczył jak byliśmy na święta w Wiedniu u dziadków. Poszlismy na spacer do ogrodów królewskich na Schonbrunn ( tam gdzie Sissi mieszkała), ale było zamknięte. Zbajerował strażnika ze dokumenty zgubił i poszliśmy szukać
już wtedy zaczęłam coś podejrzewać ale nie do końca bo on czasem ma takie romantyczne momenty. Potem mnie zawlókł na najwyższą fontannę i powiedział , że cały ten ogród jest dzisiaj tylko dla nas i zapytał czy za niego wyjdę ... no i nie maiłam wyjścia nie;-);-)

E
Ewcia81
Gość
i cholernie romantycznie między sprzedażą głosu wielkoposkiego a wysłaniem totka;-);-)![]()

no to dopiero romantycznosc,,wowwwwwwwwmnie mąz się oświadczył jak byliśmy na święta w Wiedniu u dziadków. Poszlismy na spacer do ogrodów królewskich na Schonbrunn ( tam gdzie Sissi mieszkała), ale było zamknięte. Zbajerował strażnika ze dokumenty zgubił i poszliśmy szukaćjuż wtedy zaczęłam coś podejrzewać ale nie do końca bo on czasem ma takie romantyczne momenty. Potem mnie zawlókł na najwyższą fontannę i powiedział , że cały ten ogród jest dzisiaj tylko dla nas i zapytał czy za niego wyjdę ... no i nie maiłam wyjścia nie;-);-)
![]()

Ojej jak romantycznie....mnie mąz się oświadczył jak byliśmy na święta w Wiedniu u dziadków. Poszlismy na spacer do ogrodów królewskich na Schonbrunn ( tam gdzie Sissi mieszkała), ale było zamknięte. Zbajerował strażnika ze dokumenty zgubił i poszliśmy szukaćjuż wtedy zaczęłam coś podejrzewać ale nie do końca bo on czasem ma takie romantyczne momenty. Potem mnie zawlókł na najwyższą fontannę i powiedział , że cały ten ogród jest dzisiaj tylko dla nas i zapytał czy za niego wyjdę ... no i nie maiłam wyjścia nie;-);-)
![]()
Mojemu ja też się oświadczyłam;-)
bo jak czasem chłopa za schaby nie weźmiesz i nie powiesz o co chodzi to by się truł latami i ile by Lolek czekał na przyjscie na świat?? Bodzia ponawiam pytanie, kiedy siostrzyczka???;-);-)Mojemu ja też się oświadczyłam;-)
reklama
Podziel się: