reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dostał herbatki i się bawi w końcu sam i pokrzykuje na mnie.jestem na etapie absolutnie nic mi się nie chce nawet nie bardzo chce mi się pisać więc się żegnam na razie a może do jutra.buziaki.pa

HELOŁ LACHONY!
No już nie mogłam się doczekac aż te 10 stronek przeczytam:tak::-D
ja se drugiego walne a splendor ptaszynie zostawię :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Aż się wróciłam i trzy razy czytałam żeby zatrybic o co biega:szok::laugh2: Ale już wiem i BARDZO DZIĘKUJĘ ZA WYRÓŻNIENIE
cmok2.gif
kwiatek.gif

Nie moze być,sie Fruwająca zdziwi:tak::-D
no i się zdziwiłam
travolta.gif

Teraz to numerkami będziemy się wołać:-D:-D:-D:-D:rofl2:
hehehehe
biglol.gif

No tak każda z Was oświadczyny miała... Ja sama zapytałam się Tomka czy nie chciałby się ożenić ze mną... Gdybym sama się nie zapytała to chyba nadal byśmy nie byli małżeństwem.
mój zapytany czemu my ślub wzięli koledze odpowiedział że i tak musiał dowód osobisty wymienic. Normalnie myślałam że z krzesła zlecę
chairfall.gif

brzuch mnie boli ze smiechu:-D:-D:-D nie mogę się doczekac az ptaszyna wlezie:rofl2::rofl2: mam 'dobre rady' będa kluchy:-D:-D
jezdem już. Tylko doczytac musiałam
sgrin.gif

Dziecko mi wpiekarniku grzebie:baffled::baffled:
a ja przeczytałam że masz dziecko w piekarniku i już się zastanawiałam po co on ci tam
thinking.gif

Idę spagetti ładowac dla M. Ktoś reflektuje
headbang.gif

A ja mykam do mojej siory,,,zadzownila,ze do domu jedize,,pozno troszke,ale coz obeicąlam dizekcu,a ona jutro i pojutrz nie ma czasu,,no to jade,pa
bede zapewne wieczorem,,no bo jak mogabym nie byccccccccccccc

reklama
Do góry