reklama
E
Ewcia81
Gość
jak bedzie trzaaaaaaaaZ papierowych torebek będziemy łoić![]()

jak wola daj to daj mu cosmój synsię rozkręca pospał sobie przytulony a teraz leży nałóżku bawi się koldrą i krzyczy dajdajadajdziaizdadadajdajdajajajdaj no tak mniej więcej

E
Ewcia81
Gość
na co zapraszasz?? polewasz cyz jakkkMój skeyp
malinka586
zapraszam

Pewnie tak a jakieś resztki zostałymoże zapiekanki wczorajszej szuka bo mu smakowała:-)

sikoreczka79
Fanka BB :)
HELOŁ LACHONY!
No już nie mogłam się doczekac aż te 10 stronek przeczytam

Ale już wiem i BARDZO DZIĘKUJĘ ZA WYRÓŻNIENIE
Idę spagetti ładowac dla M. Ktoś reflektuje
No już nie mogłam się doczekac aż te 10 stronek przeczytam

Aż się wróciłam i trzy razy czytałam żeby zatrybic o co biegaja se drugiego walne a splendor ptaszynie zostawię![]()

no i się zdziwiłamNie moze być,sie Fruwająca zdziwi![]()

heheheheTeraz to numerkami będziemy się wołać![]()

mój zapytany czemu my ślub wzięli koledze odpowiedział że i tak musiał dowód osobisty wymienic. Normalnie myślałam że z krzesła zlecęNo tak każda z Was oświadczyny miała... Ja sama zapytałam się Tomka czy nie chciałby się ożenić ze mną... Gdybym sama się nie zapytała to chyba nadal byśmy nie byli małżeństwem.

jezdem już. Tylko doczytac musiałambrzuch mnie boli ze smiechunie mogę się doczekac az ptaszyna wlezie
mam 'dobre rady' będa kluchy
![]()

a ja przeczytałam że masz dziecko w piekarniku i już się zastanawiałam po co on ci tamDziecko mi wpiekarniku grzebie![]()

Idę spagetti ładowac dla M. Ktoś reflektuje

E
Ewcia81
Gość
A ja mykam do mojej siory,,,zadzownila,ze do domu jedize,,pozno troszke,ale coz obeicąlam dizekcu,a ona jutro i pojutrz nie ma czasu,,no to jade,pa
bede zapewne wieczorem,,no bo jak mogabym nie byccccccccccccc
bede zapewne wieczorem,,no bo jak mogabym nie byccccccccccccc
reklama
nie mogęmój zapytany czemu my ślub wzięli koledze odpowiedział że i tak musiał dowód osobisty wymienic. Normalnie myślałam że z krzesła zlecę![]()

Podziel się: