reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
no widzisz a pomyślec że wcześniej nie znałaś takiego zastosowania pasty do butówPomysłowy Dobromir wysmarował siebie i mnie pstą do butów![]()

sikoreczka79
Fanka BB :)
Lachonki gdzieście się pochowały
Skoro was nie ma to wybywam do rodzinki.
Buziole i jak coś to wołac

Rety! Tak jak mówiłam godzinę chyba czytałam.
A Grzesiek dalej taki zmierzły. Ciągle płacze i marudzi.
A nie, przepraszam, jest cicho jak go noszę na rękach.
super romantycznie!
To jakby scena z jakiejś komedii romantycznej lub melodramatu.;-)
Anula ty tez miałaś romantyczne oświadczyny.

Dobra spadam na razie, bo udawanie, że mnie nie ma nie skutkuje i Grześ już się chyba na dobre rozryczał.
Do wieczora lachony!

wow...mnie mąz się oświadczył jak byliśmy na święta w Wiedniu u dziadków. Poszlismy na spacer do ogrodów królewskich na Schonbrunn ( tam gdzie Sissi mieszkała), ale było zamknięte. Zbajerował strażnika ze dokumenty zgubił i poszliśmy szukaćjuż wtedy zaczęłam coś podejrzewać ale nie do końca bo on czasem ma takie romantyczne momenty. Potem mnie zawlókł na najwyższą fontannę i powiedział , że cały ten ogród jest dzisiaj tylko dla nas i zapytał czy za niego wyjdę ... no i nie maiłam wyjścia nie;-);-)
![]()

Anula ty tez miałaś romantyczne oświadczyny.

sliczny.pokażę Wam mojego Małego Buddę ;-)![]()

Bodzia to już nie musisz do solarium![]()

Dobra spadam na razie, bo udawanie, że mnie nie ma nie skutkuje i Grześ już się chyba na dobre rozryczał.

Do wieczora lachony!

ollka22
MAMUSIA OLIWKI
cos dzis malo do nadrabianai mialam...
kurde nie mialam sily zajrzec wczesniej,ogolnie to mam humor do dupy i to na maxa!
kurde nie mialam sily zajrzec wczesniej,ogolnie to mam humor do dupy i to na maxa!
wyszłam na balkon i szok

przez popołudnie tyle śniegu napadało że mogłabym małego na sanki wziąć i bałwana lepić.przez całą zime tyle śniegu nie było ładna ta nasza wiosna nie ma co.
wybawiłam się z synkiem naprzytul;ałam wykąpałam nakarmiłam i śpi Aniołek.oczywiście Mama już nie powtórzył bo jakby inaczej za to wieczorkiem tata załapał i jedzie tatatatatatatatata jak najęty.
mnie łapie dołek popatrzyłam w lustro a tam grubas na mnie patrzy z nijaką fryzurą i zmęczonymi oczami.w szafie albo ciuchy za małe albo za duże po ciąży.powoli wchodzą z powrotem kompleksiki które wiercą i się wwiercają coraz bardziej a wszyystko na co stać m. to i tak Cię kocham.chyba mam poprostu ochotę popłakać

wybawiłam się z synkiem naprzytul;ałam wykąpałam nakarmiłam i śpi Aniołek.oczywiście Mama już nie powtórzył bo jakby inaczej za to wieczorkiem tata załapał i jedzie tatatatatatatatata jak najęty.
mnie łapie dołek popatrzyłam w lustro a tam grubas na mnie patrzy z nijaką fryzurą i zmęczonymi oczami.w szafie albo ciuchy za małe albo za duże po ciąży.powoli wchodzą z powrotem kompleksiki które wiercą i się wwiercają coraz bardziej a wszyystko na co stać m. to i tak Cię kocham.chyba mam poprostu ochotę popłakać
reklama
Podziel się: