reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Przecież on ma tyle co nasze dzieciaczki urodzone o czasie ! Pięknie rośnie!
no tak ale Wasze słodziaki swoje już ważyły a on nie spełna 2 kg dlatego się tak rozczulały😂
podobno niektóre wcześniaki nie nadrabiają.
ja to się cieszę że się skończylo tylko tak 🤪
czy Wasze dzieci też ściągają skarpety chyba taśmą dwustronną przykleję 😂
nie dosyć że czapka to doszły skarpety już się bije zimy i rękawiczek 🙄

reklama
no tak ale Wasze słodziaki swoje już ważyły a on nie spełna 2 kg dlatego się tak rozczulały😂
Moja dopiero zaczęła za stopy chwytać i wkładać do buzi ale dzisiaj już powoli grzebała w skarpetach, więc lada chwila i będą lądować na ziemii 😂

Tak, w szczególności w wózku jest ściąganie skarpetek i zabawa nimi. 😄
Moja córka pobila rekord. Właśnie obudziła się z 2h drzemki. Juz nie pamiętam kiedy tak długo spala 🙈

Tak, w szczególności w wózku jest ściąganie skarpetek i zabawa nimi. 😄
Moja córka pobila rekord. Właśnie obudziła się z 2h drzemki. Juz nie pamiętam kiedy tak długo spala 🙈
No to u mojego 2 godz to standard, dziś spał na spacerze ponad 3🤨🙂
ale śpiochy mój to max pół h właśnie kończy ostatnia drzemkę i potem kąpiel, jedzenie bajeczki/kołysanki i tuli luli do g.7 😍
niestety co mi z tego jak chyba dopadła mnie bezsenność już gdzieś czytałam w jednej mądrej książce że te normalka dziecko zaczyna przesypiać a u ciebie bezsenność 😡 ale wiem że to minie jak wszystko😂

ale śpiochy mój to max pół h właśnie kończy ostatnia drzemkę i potem kąpiel, jedzenie bajeczki/kołysanki i tuli luli do g.7 😍
niestety co mi z tego jak chyba dopadła mnie bezsenność już gdzieś czytałam w jednej mądrej książce że te normalka dziecko zaczyna przesypiać a u ciebie bezsenność 😡 ale wiem że to minie jak wszystko😂
U nas też turbo drzemki ale dziś chyba pogoda zrobiła swoje że 2h spala 😃

Pytanie do Mam karmiących mieszankami mlecznymi. Jakie mleczko ostatecznie wybrałyście? Zmieniałyście często czytałam. Co teraz podajecie?

Pytanie do Mam karmiących mieszankami mlecznymi. Jakie mleczko ostatecznie wybrałyście? Zmieniałyście często czytałam. Co teraz podajecie?
my wcześniej holle A2 stage 1
takie
A592F9E5-0E64-488E-A3E5-A60D2269DD5A.jpeg

a teraz przeszliśmy na Kendamil
taki
9CE28A09-F215-42CC-811A-7FFAEF1F9C4C.jpeg

a Wy jakie?

reklama
Do góry