reklama
nie no chyba mamusi samej nie zostawiMadźka to uważaj żeby Ci przez okno na miotle nie wyleciał

spadam na kąpiel i golasowanie. wiesz co Anula
fajne z nas babeczki, najlepsze mamy jakie mają nasi synkowie a chandra przejdzie mam nadzieję, przyjdzie wiosna i poczujemy przypływ sił i wszystko jakoś wskoczy na swoje miejsce
:-):-)wpadnę po densie;-):-)buziaki lachony

pewnie masz rację niech tylko ta zima minie.m.wrócił po pracy i co? i kurde mecz włączył i tyle jeśli chodzi o poprawianie humoru.chiba pójdę psytulić się do małego psystojniaka i lulu a co tam.ważne że chlop w łóżku;-)spadam na kąpiel i golasowanie. wiesz co Anulafajne z nas babeczki, najlepsze mamy jakie mają nasi synkowie a chandra przejdzie mam nadzieję, przyjdzie wiosna i poczujemy przypływ sił i wszystko jakoś wskoczy na swoje miejsce
:-):-)wpadnę po densie;-):-)buziaki lachony

sikoreczka79
Fanka BB :)
A ja mam dośc moich
Zmęczona jestem na maksa a towarzycho spac nie chce
Wykąpałam Madzię, przebrałam i cyco. Mówię do chłopa co by Adriana przypilnował (zabawki sprzątał) i do wanny wrzucił. Przysnęłam. Mała mnie obudziła. Wstaję, Adrian w kąpieli a w jego pokoju sajgon.
No i jeszcze się M na mnie wkurzył, że mu uwagę zwracam
Nosz ku.... tylko ja jestem od wychowywania
On nie dziś, bo zmęczony. No ja to rybka
Anula a wracając do ciebie to ja też się wściekam na mój wygląd. Nie mam wprawdzie problemów wagowych, ale cyce odbijają mi się od kolan(po dwóch ssakach), włosy wyglądają jak słoma po ostatnim zbożu. Brak kasy i czasu na fryzjera. Brwi zarośniuęte, bo nie mogę do kosmetyczki się urwac. No i oczywiście nie wyspanie które już na nałóg zakrawa. Ech szkoda słów. No ale twoja mama jak uważa że jesteś zaniedbana to mogłaby cię wspomóc a nie wypominac
Powiedz jej żeby zamiast narzekac zajęła ci się małym a ty sobie na siłownię raz w tygodniu pójdziesz

Anula a wracając do ciebie to ja też się wściekam na mój wygląd. Nie mam wprawdzie problemów wagowych, ale cyce odbijają mi się od kolan(po dwóch ssakach), włosy wyglądają jak słoma po ostatnim zbożu. Brak kasy i czasu na fryzjera. Brwi zarośniuęte, bo nie mogę do kosmetyczki się urwac. No i oczywiście nie wyspanie które już na nałóg zakrawa. Ech szkoda słów. No ale twoja mama jak uważa że jesteś zaniedbana to mogłaby cię wspomóc a nie wypominac

Uroczy bobasek z Szymkapokażę Wam mojego Małego Buddę ;-)![]()

Śliczny scrapiczek

Dziewczyny no co jest, od ostatniej mojej wizyty tak malo napisalyscie?
Wszystko nadrobilam, tez zaraz spadam i chyba juz nie wroce. OD wczoraj jestem uziemionaw jednym miejscu z laptopem i to niewygodne miejsce

Wczesniej moglam sobie w lozeczku lezec z nim :-)
Maks zaczyna wygladac jak biedronka z bialymi kropkami ale jestem z niego dumna ze wcale sie nie drapie, jak czuje ze go swedzi to biegnie do mnie i kaze sie smarowac :-):-):-)Zuch chlopak. Za to Maja dzis wariowala, dokuczla mu i byla niegrzeczna
Spadam oglada You can..... a pozniej moze cos na AXN.
Jutro z rana pewnie bedzie wiecej do nadrobienia.
Wszystko nadrobilam, tez zaraz spadam i chyba juz nie wroce. OD wczoraj jestem uziemionaw jednym miejscu z laptopem i to niewygodne miejsce

Maks zaczyna wygladac jak biedronka z bialymi kropkami ale jestem z niego dumna ze wcale sie nie drapie, jak czuje ze go swedzi to biegnie do mnie i kaze sie smarowac :-):-):-)Zuch chlopak. Za to Maja dzis wariowala, dokuczla mu i byla niegrzeczna

Spadam oglada You can..... a pozniej moze cos na AXN.
Jutro z rana pewnie bedzie wiecej do nadrobienia.

Dzieci pousypiane, wspólna oglądnięta.Teraz subidubi.:-)
I ja się dopisuje do lisy nie mogących na siebie patrzeć.
Miałam iść do fryzjera jakoś fajnie sie obciąć i kolorek sobie strzelić. I co? Mogę sobie co najwyżej gumką z majtek strzelić.
Nie ma funduszy (bo się przeliczyliśmy z tym autem). A żeby jakoś jednak wyglądać (bo odrosty już na pół głowy
), to dziś kupiłam farbkę i jutro mama ma mnie pomalować.
Anula Sikoreczka dobrze mówi -powiedz mamie, żeby jakoś Ci pomogła doprowadzić się do porządku.
I ja ostatnio coś zaczęłam tyć (co prawda niby niewiele, ale zawsze
). To chyba dlatego, że już rzadziej karmię.
Bodzinka nie lubię sie powtarzać, ale scrapki extra.:-)
I ja się dopisuje do lisy nie mogących na siebie patrzeć.

Anula Sikoreczka dobrze mówi -powiedz mamie, żeby jakoś Ci pomogła doprowadzić się do porządku.

Bodzinka nie lubię sie powtarzać, ale scrapki extra.:-)
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
NIe tylko ona taki ma;-)aluska rozijaj sie,a co,,mozna tak nie live,,,hihh
Bodzia ty IV lachonie,,,,dopiero teraz skumałam jaki masz podpis,,heee

Chiba tak.Kara za lachony i popijawy.......
Ale ja tak nie lubie nie wejśc bo nie móc![]()
No jezdem,musiałam po Olka zasuwać przez błotoLachonki gdzieście się pochowałySkoro was nie ma to wybywam do rodzinki.
Buziole i jak coś to wołac![]()
![]()

Do Hogwartu go zapiszSzzymek podrapał sobie czoło grzechotką i jak Harry Potter wygląda![]()

Zawsze możesz na desceMadźka to uważaj żeby Ci przez okno na miotle nie wyleciał

A od czego masz nasnie no chyba mamusi samej nie zostawi![]()

Podziel się: