• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brak owu i dziwne objawy

Hejka. Ostanio tj 11.08 byłam na wizycie u gin z powodu braku miesiączki. Lipiec był u mnie dość burzliwy plus mega poparzenie słoneczne i mocny antybiotyk. Lekarz stwierdził brak przebytej owu i Endo 8mm. Powiedział że wszystko jest w porządku a brak owu mogło być spowodowane antybiotykiem ( cipronex) .zalecił masę badań i kontrolę na początku września . wizytę mam umówiona w poniedziałek . Od kilku dni mam mega " nabite " :D że tak powiem piersi a wczoraj wystąpiło u mnie plamienie dosłownie kropelka krwi. Myślałam że to długo wyczekiwana @ ale wszystko się uspokoiło . Pytanie brzmi czy któraś z was miała do czynienia z tym antybiotykiem? Jeśli tak to czy miałyście podobne zawirowania hormonalne ? Pzdr

reklama
A nie myślałaś o zrobieniu testu?
Myślałam i zapewne dzisiaj wybiorę się po niego do Rossmana. Ciąża jest możliwa z racji tego że mam stałego partnera i raczej liczymy na to że ciąża się pojawi kiedyś,ale bez konkretnego ciśnienia na nią. Obawiam się tylko że to jakiś kolejny psikus mojej złośliwej macicy która nie chce współpracować od ponad miesiąca 😂

Myślałam i zapewne dzisiaj wybiorę się po niego do Rossmana. Ciąża jest możliwa z racji tego że mam stałego partnera i raczej liczymy na to że ciąża się pojawi kiedyś,ale bez konkretnego ciśnienia na nią. Obawiam się tylko że to jakiś kolejny psikus mojej złośliwej macicy która nie chce współpracować od ponad miesiąca 😂
Może akurat to ciąża, a lekarz nie widział bo za wczesna była

Równie dobrze owu mogło się przesunąć właśnie przez twoje historię z antybiotykiem i nie tylko. Jak byłaś na wizycie mogłaś być za ssybko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry