E
ecza
Gość
Miałam nawet to pisać jakoś że coś jej się w nocy odwidziało spanie na ponad godzinkę ale jakoś inne tematy mnie wciągnęły..Co te dzieci, w zmowie są![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam nawet to pisać jakoś że coś jej się w nocy odwidziało spanie na ponad godzinkę ale jakoś inne tematy mnie wciągnęły..Co te dzieci, w zmowie są![]()
Maja to jest torpeda dosłownieU mnie od dzisiaj intensywne próby siadania się odbywają
Jedna tak śmiesznie się zakończyła, że muszę wkleić Wam screena z filmiku
Mala prawie robi elbow lever
*machała tymi nóżkami w powietrzu
No to musisz uważać ....bo ewidentnie się Lusi nie podoba ta zabawa....Mój na szczęście bo pogoda dopisuje to siedzi i wygrzewa się przed domem...a na wieczór wraca do domu...z resztą u mnie pies jest nauczony że na kanapę..sofę nie wskakuje więc i dziecko i on bezpiecznyU nas jest dramat z psem, bo próbuje ją męczyć, a ta widzę że marszczy wargę ale odciągam młodą aby nie interesowała się psem bo bez kitu boje się Lusia dziabnie.
My niestety jeszcze w bloku mieszkamy i pies z nami wcześniej spał w łóżku więc niestety skazani jesteśmy na przebywanie w swoim towarzystwie. Ale staram się dziewczyny od siebie separować, chyba że Lucyna chce podejść do niej i ją np polizać po rękach, to jej daje, bo to jest jej inicjatywa i wiem że wtedy nic by jej nie zrobiła. Gorzej jak mała chce ją łapać..No to musisz uważać ....bo ewidentnie się Lusi nie podoba ta zabawa....Mój na szczęście bo pogoda dopisuje to siedzi i wygrzewa się przed domem...a na wieczór wraca do domu...z resztą u mnie pies jest nauczony że na kanapę..sofę nie wskakuje więc i dziecko i on bezpiecznychociaż jak zacznie się przemieszczać dzidzia to już mu współczuję bo on będzie jej motywacją
![]()
No to mój młody też próbuje kota tarmosić a kotek ma swój charakterek więc będą się musieli obydwoje nauczyć tolerancjiU nas jest dramat z psem, bo próbuje ją męczyć, a ta widzę że marszczy wargę ale odciągam młodą aby nie interesowała się psem bo bez kitu boje się Lusia dziabnie.
O ou to musisz faktycznie uwazac, ewidentnie piesio ostrzega.U nas jest dramat z psem, bo próbuje ją męczyć, a ta widzę że marszczy wargę ale odciągam młodą aby nie interesowała się psem bo bez kitu boje się Lusia dziabnie.
Pokaż, Podobno działa, prawda @Niedługo mama ?Maja to jest torpeda dosłownie....muszę mojej pokazać jak młodsza koleżanka ogarnia sprawy niemowlęce...nich się bierze do roboty
![]()
Ze dwa dni temu jadłam frytki, to bardzo skutecznie i malowniczo talerz z rozwalonymi frytkami i rozchlapanym sosem leżał na podłodze. Ma skubana zasięg!Moja nadal mało ruchu w leżeniu, podpory głównie... ale za to tak się uaktywniła będąc na rękach i na kolanachwszystko chwyta i to jak! Serwety ściąga, za kubki z kawą chwyta, muszę chodzić daleko od ścian, bo za obrazy łapie. Wygina się na wszystkie strony i jaki ma zasięg tych małych rączek! Nie raz już z ręcznikiem z łazienki wyszłyśny, taki silny ma chwyt.
Czy któreś z Waszych podobnie?
U nas niestety powtórka, o czwartej pobudka, 6.30 zasneła, 7 dzwoni budzik, bo wstajemy żeby Dobrusię do przedszkola zawieźć. I'm deadMiałam nawet to pisać jakoś że coś jej się w nocy odwidziało spanie na ponad godzinkę ale jakoś inne tematy mnie wciągnęły..Z resztą jakieś 1,5 tyg temu też była taka nocka że zrobiła sobie przerwę w spaniu na 1,5 godzinki....ale żeby nie było to mam nadzieję że się nie powtórzy to
![]()