E
ecza
Gość
Ostatnio były śpiworki w sinsay przecenione na 8,99 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W smyku ostatnio kupiłam za 24.99 śpiworek, chyba ma 2,5tog. Bo w ikei za ok 50zł też kupowałam ostatnio 1,5togOstatnio były śpiworki w sinsay przecenione na 8,99 zł![]()
2.5 to gruby myślę na zimęW smyku ostatnio kupiłam za 24.99 śpiworek, chyba ma 2,5tog. Bo w ikei za ok 50zł też kupowałam ostatnio 1,5tog
Jak jest tak ciepło jak dziś to u nas sam śpiworek wjeżdża jak np ten co ma 2,5. Bo pod ten 1,5 ubieram bodziaka2.5 to gruby myślę na zimę
wrzucam zestawienie bo kiedyś miałam problem z tym jak ubierać mój 1 tog i bodziak długi rękaw ale dzisiaj to będzie krótki i chyba 0,5 tog wezmę bo jest 24 w mieszkaniu
Ja też czasem w samym śpiworkuJak jest tak ciepło jak dziś to u nas sam śpiworek wjeżdża jak np ten co ma 2,5. Bo pod ten 1,5 ubieram bodziaka
Właśnie jak za śpiworki cena jeszcze spoko i dziękuję za stronkę bo może jej zamowie jeszcze jeden, bo u nas tylko śpiworki, i do roku czasu one będą.Ja też czasem w samym śpiworkumam jeden muślinowy jest taki mięciusi że sama bym go założyła
wrzucam linka do sklepu
no może ceba nie powala ale na długo będzie miał ten najmniejszy mamy ma 100 cm
Slodkisen - odzież damska, ciążowa, dla noworodków i dzieci
Skompletuj z nami wyprawkę dla noworodka. Dobierz bieliznę, koszule ciążowe i do karmienia. Najwyższa jakość, atrakcyjne ceny, duży wybórslodkisen.com.pl
to może zęby jednak. macie już ząbek? bo moja też taka od 16tej marudna a czasem już od 12tej, nie wiadomo o co jej chodzi, noszenie be, leżenie be, zupka be. ale ostatnio wzięłam ją na sposób i wychodzimy na dwór, wozimy się już w spacerówce i ona wtedy wszystko dookoła ogląda i jest bez marudzenia. Widzę, że ma rozpulchnione dziąsła, ewidentnie zęby idą - a spojrzałam w albumy starszaków i właśnie tak też im szły zęby w tym czasie.Mamy w miarę regularny dzień . Rano pobudka 6.30. -7.00 potem około 9 idzie znowu spac i śpi z godzinę potem około 12-12.30 idzie spac . Około 15 krótka drzemka a potem od 16 jak wstanie to są jęki stęki marudzi tak na 100%. Nie chce poleżeć na macie a jak lezy zaraz płacz potem o 18.30 kąpiel po 19 zje i około 20 spi. Rano jest spokojna bawi sie a potem od 12 już jest gorzej a od tej 16-17 to już koniec światajestem już zmęczona tym wszystkim
adhd ma różne podtypy. może masz zaburzenia koncentracji uwagi? częściej występuje u dziewczyn, poczytaj w necie i zobacz czy pasuje do ciebieDo @karoo-kp. Ostatnio czytałam na necie objawy Adhd, bo przyznam jestem specyficzna, nie umiem się skupić, nie ustoje w miejscu, np nerwowo tupie nogą, rozpoczynam coś i nie kończę i rozgrzebuje kilka rzeczy na raz, i przerywam komuś zdabnie. Wyczytałam że tak się objawia u dorosłych Adhd i mało kto w dorosłości to leczy. I teraz właśnie dzieciaki mają szansę na terapię, u nas wychodzi po czasie jakieś zaburzenie bo nikt nigdy tego nie diagnozował. Bardzo mnie denerwuje u mnie tego typu zachowania, i widzę u siebie problem i chce iść do psychologa. Bo nie ogarniam siebie.
hahahahaha dokładnie, cieszmy się, bo za kilkanaście lat powiecie do męża tak jak ja dzisiaj "kiedy on się w końcu wyprowadzi"Oj też tak często mam, choć to moje drugie dziecko. Nieraz jak mu coś opowiadam lub śpiewam i on tak słodko patrzy mi prosto w oczy to łezka poleci. Cieszmy się tymi chwilami bo mój 12 latek to już tylko kombinuje jak wkurzyć matkę![]()