reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Laski nie umawiajcie si ena wieczór błagam was bo później odczytać si enie można;-):-D ja wymiękam jak widzę 20 stron do nadrobienia:oo2::rolleyes2::rolleyes2:;-)

Ide oglądać pierwsza miłosć bo sie reklamy konczą;-)

Wy tu ha ha ha hi hi hi a my z Jaśminką kontakty nawiązywałyśmy na spacerku, na placu zabaw. Były w końcu jakieś dzieci i chłopiec z piłką. No i Jaśminka chciała pograć i się zgodził no i grali. Luck (nie wiem jak się pisze). Dziewczyny to jej pierwsza zabawa z dzieckiem od przyjazdu tutaj.... Teraz zjadła kanapkę i ogląda tv i muszę Wam powiedzieć że micha jej się ciągle cieszy....:-)
A może Jaśminka zakochała się w Lucku
89.gif
i daltego taka uchachana ;-)

A ja taki fajowy przepis na kurczaczka wstawiłam pare postów wstecz i przeszedł bez echa. Jak to mozliwe :( taki pyszny
No właśnie, ja zapomniałam napisać przedtem, że przepis zajefajny :-D. Zwłaszcza ostatnie zdanie mi się podobało :rofl2:
a ile Twoja córunia ważyła przy urodzeniu?
Ważyła 3780 g, poźniej spadła do niecałych 3600, a jak zaczęła przybierać to przestać nie może:laugh2:

U nas od urodzenie nie było problemu z obcinaniem paznokci, ale może dlatego że ja często oglądałam paznokietki Mai, dotykałam ich i może dla niej było to całkiem normalne że coś się przy nich robi, spróbuj może najpierw właśnie na zasadzie zabawy podotykać paznokietek i może z czasem nie będzie na to zwracać uwagi
No właśnie wcześniej nie było z Małpką takiego problemu :sorry2:. Niedawno się zaczęło i ja nie wiem, o co chodzi. Może ma uraz jakiś, może coś ją bolało przy ostatnim obcinaniu :sorry2:. Ale rączki bez problemu wyciąga i grzecznie czeka, tylko te stópska pieruńskie :baffled:
Mówisz masz,do wyboru do koloru
thumbImage.php
thumbImage.php
thumbImage.php

Ja z ziemniaczkami i gulaszem.:tak:.

Super,jutro składam papiery na komisję to może rentę na wariata przyznają;-):tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:.
Tylko uważaj żeby Cię w kaftan nie przyodziali ;-):laugh2::-D:rofl2:
Co do naszych baletów to Mirek stwierdził,że jeździć i pić możemy,byle nie na chłopy latać:tak:.
E tam, to nie my na chłopy będziemy latać, tylko chłopy za nami :-p. No i co my biedne na to poradzimy?? Nic, jakoś to będziemy musiały przezyć :-D

ooooooooooo:-:)-:)-( a ja już na wieczór chłopaków skrzyknęłam , znają się na obsłudze walca
Noooooooooooooooooooo... Ja jestem jak najbardziej za ;-):tak:

Bossshe, jak mnie to moje dziecko zaczęło drażnić, trzymajcie mnie bo ją chyba zaraz
mlotkiem%20w%20leb.gif
42.gif
113.gif
antyterror.gif

3 razy jej dzisiaj ciuchy zmieniałam i teraz znowu powinnam :wściekła/y:. Bo znowu odkręciła kubka niekapka i zawartość wylała sobie na bluzkę i spodnie :crazy:. Ale że ja wyrodna matka jestem, to niech lata jeszcze kilkanaście minut w mokrych ciuchach, aż do kąpieli :-p. Będzie miała nauczkę, a widać, że ją drażni lepiaca się do ciałka bluzeczka :sorry2:

Bodzia ale masz młoda mamę :tak:wygląda jak Twoja koleżanka..... niezła z niej laseczka :tak:
Co do obcinania paznokci to Jędrek u rąk bardzo chętnie obcinał od początku. Za to u nóg :wściekła/y: do dziś wierzga przeszczepami, jakbym mu jakąś okropną krzywdę robiła :baffled: strasznie musi być związany z tymi swoimi szponami wychodzącymi ze skarpetek ;-)

reklama

Mój brat jak miał 8 lat.Teraz ma 10:tak::tak:

ta seksi laska to moja mama;-)
A mnie się wydaje, czy Lolek bardzo podobny do Twojego brata jest ???
Bodzia, a ile Twoja Mama ma lat?? Bo wygląda jak OSIEMNASTKA :tak:

o to pijemy jutrooooooooo;-);-):-D
Czyli dzień jak codzień :rolleyes::rolleyes2::huh:

Dobra,pomykam,bo Olo jeszcze dzisiaj przy kompie nie był a cały dzień w domu:szok:.To na którą sie umawiamy 21-a:confused:?

ja optuję za 22 bo o 21 kapiel i jeszcze żarcie a potem mogę lachonować:tak:;-)
No, mi będziecie musiały dać z pół godzinki na kąpiel z pianką
67.gif
, ale niestety, to dopiero jak małż zawita do domu :sorry2:, bo nie zostawię przecież na pół godziny Potwornickiej samej na salonach, bo jeszcze zrówna wszystko z ziemią;-)

Laski nie umawiajcie si ena wieczór błagam was bo później odczytać si enie można;-):-D ja wymiękam jak widzę 20 stron do nadrobienia:oo2::rolleyes2::rolleyes2:;-)

Ide oglądać pierwsza miłosć bo sie reklamy konczą;-)
O, też bym pooglądała Pierwszą miłość, ale taki jeden zapomniał abonament zapłacić i wyłączyli...:-D. A on jeszcze zdziwiony, że przeciez niedawno płacił...Tiaaa...Niedawno, 3 miechy temu :laugh2::-D.
To Agatka, napisz co tam w tej Pierwszej miłości słychac :tak::-)
Idę wyszorować tą moją czarownicę, dam jej mleka, to przynajmniej kilka minut spokoju będzie :rolleyes:

Do góry