reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Dobra,pomykam,bo Olo jeszcze dzisiaj przy kompie nie był a cały dzień w domu
.To na którą sie umawiamy 21-a
?

ja optuję za 22 bo o 21 kapiel i jeszcze żarcie a potem mogę lachonowaćDobra,pomykam,bo Olo jeszcze dzisiaj przy kompie nie był a cały dzień w domu.To na którą sie umawiamy 21-a
?

Marta1981
Rodzyneczka
Idę spijać galaretkę,3cie się,Lachony.Pozdro od Ola 

Agatka_BB
IX Lachon BB
Laski nie umawiajcie si ena wieczór błagam was bo później odczytać si enie można;-)
ja wymiękam jak widzę 20 stron do nadrobienia

;-)
Ide oglądać pierwsza miłosć bo sie reklamy konczą;-)

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A może Jaśminka zakochała się w LuckuWy tu ha ha ha hi hi hi a my z Jaśminką kontakty nawiązywałyśmy na spacerku, na placu zabaw. Były w końcu jakieś dzieci i chłopiec z piłką. No i Jaśminka chciała pograć i się zgodził no i grali. Luck (nie wiem jak się pisze). Dziewczyny to jej pierwsza zabawa z dzieckiem od przyjazdu tutaj.... Teraz zjadła kanapkę i ogląda tv i muszę Wam powiedzieć że micha jej się ciągle cieszy....:-)

No właśnie, ja zapomniałam napisać przedtem, że przepis zajefajnyA ja taki fajowy przepis na kurczaczka wstawiłam pare postów wstecz i przeszedł bez echa. Jak to mozliwetaki pyszny

Ważyła 3780 g, poźniej spadła do niecałych 3600, a jak zaczęła przybierać to przestać nie możea ile Twoja córunia ważyła przy urodzeniu?

No właśnie wcześniej nie było z Małpką takiego problemuU nas od urodzenie nie było problemu z obcinaniem paznokci, ale może dlatego że ja często oglądałam paznokietki Mai, dotykałam ich i może dla niej było to całkiem normalne że coś się przy nich robi, spróbuj może najpierw właśnie na zasadzie zabawy podotykać paznokietek i może z czasem nie będzie na to zwracać uwagi

Tylko uważaj żeby Cię w kaftan nie przyodziali ;-)Mówisz masz,do wyboru do koloru![]()
![]()
![]()
Ja z ziemniaczkami i gulaszem..
Super,jutro składam papiery na komisję to może rentę na wariata przyznają;-).

E tam, to nie my na chłopy będziemy latać, tylko chłopy za namiCo do naszych baletów to Mirek stwierdził,że jeździć i pić możemy,byle nie na chłopy latać.

Noooooooooooooooooooo... Ja jestem jak najbardziej za ;-)ooooooooooo:--
-( a ja już na wieczór chłopaków skrzyknęłam , znają się na obsłudze walca

Bossshe, jak mnie to moje dziecko zaczęło drażnić, trzymajcie mnie bo ją chyba zaraz

3 razy jej dzisiaj ciuchy zmieniałam i teraz znowu powinnam

sewa
mamuśka ;-)
Bodzia ale masz młoda mamę
wygląda jak Twoja koleżanka..... niezła z niej laseczka
Co do obcinania paznokci to Jędrek u rąk bardzo chętnie obcinał od początku. Za to u nóg
do dziś wierzga przeszczepami, jakbym mu jakąś okropną krzywdę robiła
strasznie musi być związany z tymi swoimi szponami wychodzącymi ze skarpetek ;-)

Co do obcinania paznokci to Jędrek u rąk bardzo chętnie obcinał od początku. Za to u nóg

reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A mnie się wydaje, czy Lolek bardzo podobny do Twojego brata jest ???
Bodzia, a ile Twoja Mama ma lat?? Bo wygląda jak OSIEMNASTKA

Czyli dzień jak codzieńo to pijemy jutrooooooooo;-);-)![]()

Dobra,pomykam,bo Olo jeszcze dzisiaj przy kompie nie był a cały dzień w domu.To na którą sie umawiamy 21-a
?
No, mi będziecie musiały dać z pół godzinki na kąpiel z piankąja optuję za 22 bo o 21 kapiel i jeszcze żarcie a potem mogę lachonować;-)

O, też bym pooglądała Pierwszą miłość, ale taki jeden zapomniał abonament zapłacić i wyłączyli...Laski nie umawiajcie si ena wieczór błagam was bo później odczytać si enie można;-)ja wymiękam jak widzę 20 stron do nadrobienia
;-)

To Agatka, napisz co tam w tej Pierwszej miłości słychac

Idę wyszorować tą moją czarownicę, dam jej mleka, to przynajmniej kilka minut spokoju będzie

Podziel się: