sarenkamala
Fanka BB :)
Mocno trzymam kciukiZebrałam się w sobie i jadę na betę...
7dpt już powinno coś być...
Strasznie się boję...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie się boję...
Ja smarowalam takim z rossmana i jezcze balsamem z AA I love you mam od samego poczatku ciazy rano i wieczorem.Zero rozstepowDziewczyny a tak z innej beczki, słyszałam że najlepszy w ciąży do smarowania ciała żeby nie było dużo rozstępów jest olej z migdałów. Polecacie jakiś konkretny czy firma nie ma znaczenia?
Strasznie się boję...
Hej u kogo leczysz się w Invicta? Ja mam wizytę umówiona u dr Hajdu... czy ktoś się leczy aktualnie u tego doktora? Przed wizytą musimy powtórzyć wszystkie badania ( strasznie mnie stresująJa osobiście leczę się w Invicta Gdańsk
Nie pomogę Ci w tej kwestii![]()
To sa dwie rozne kwestie.Ty mowisz o stymulacji,po stymulacji jest transfer na cyjlu sztucznym albo czeka sie do nast cyklu i robi na naturalnym.Czyli jest też o wiele mniej zarodków bo jajek wyprodukuje się mniej prawda?
Ja stosuje Bio Oil, niestety pewności nie mam czy pomoże ale na to liczę[emoji85]Dziewczyny a tak z innej beczki, słyszałam że najlepszy w ciąży do smarowania ciała żeby nie było dużo rozstępów jest olej z migdałów. Polecacie jakiś konkretny czy firma nie ma znaczenia?
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Zebrałam się w sobie i jadę na betę...
Strasznie się boję...
ooo dobrze wiedzieć mam przywieziony w tym roku z majorkiDziewczyny a tak z innej beczki, słyszałam że najlepszy w ciąży do smarowania ciała żeby nie było dużo rozstępów jest olej z migdałów. Polecacie jakiś konkretny czy firma nie ma znaczenia?
Ja też będę zaczynała od nowaHej u kogo leczysz się w Invicta? Ja mam wizytę umówiona u dr Hajdu... czy ktoś się leczy aktualnie u tego doktora? Przed wizytą musimy powtórzyć wszystkie badania ( strasznie mnie stresują) , zaczynamy od nowa
![]()
Zebrałam się w sobie i jadę na betę...
Strasznie się boję...