reklama
Ja miałam na prawym jajniku i dlatego podejrzewali na początku wyrostek. Dopiero okazało się po rezonansie ze to właśnie cysta.Hej. A gdzie miałaś ta cyste? Ja mam 2 w worku owodniowym ale lekarz nie potrafił mi wytłumaczyć jakie wiąże się z tym ryzyko.
Mikadolka86
Początkująca w BB
Dziewczyny jestescie juz na l4? Ja nie wiem od kiedy isc na l4, na razie lekarz nic nie mowil o zwolnieniu
Qruszon
Fanka BB :)
Ja poszłam od razu, z racji na poprzednie poronienie czyli jakos w 6-7 tc.Dziewczyny jestescie juz na l4? Ja nie wiem od kiedy isc na l4, na razie lekarz nic nie mowil o zwolnieniu
Imagi_nacja
Ja jestem od 7 tygodnia na L4, przez to ze plamiłam. A teraz to już L4 to kontynuujeDziewczyny jestescie juz na l4? Ja nie wiem od kiedy isc na l4, na razie lekarz nic nie mowil o zwolnieniu
Anaanaanaana
Ja od 6 tygodnia ale to też przez krwiakaDziewczyny jestescie juz na l4? Ja nie wiem od kiedy isc na l4, na razie lekarz nic nie mowil o zwolnieniu
Qruszon
Po prenatalnych dziś (ufffff) 10kg z serca mniej. Badanie itd trwało łącznie 40min. Nie widać było jeszcze plci. Lekarz mówi, ze anatomicznie wszystko ok. Przeziernosc 1,9mm.
Teraz czekamy na badania krwi.
Trzymam kciuki za Nas wszystkie
Dobranoc

Dobranoc
Imagi_nacja
SuperPo prenatalnych dziś (ufffff) 10kg z serca mniej. Badanie itd trwało łącznie 40min. Nie widać było jeszcze plci. Lekarz mówi, ze anatomicznie wszystko ok. Przeziernosc 1,9mm.
Dobranoc

Też poszłam od razu tzn. 8-9 tydz. Z uwagi na poronienie i bardzo złe samopoczucie.Dziewczyny jestescie juz na l4? Ja nie wiem od kiedy isc na l4, na razie lekarz nic nie mowil o zwolnieniu
reklama
Mawinka
Aktywna w BB
Ja poszłam od razu, czyli w 5 tygodniu ale to że względu na wcześniejsze poronienie i pracę fizyczną.Dziewczyny jestescie juz na l4? Ja nie wiem od kiedy isc na l4, na razie lekarz nic nie mowil o zwolnieniu