To wtedy na luzie rozmawiasz z nimi kiedy tak wejdą na kawusię znienacka i jak zawsze masz w zwyczaju-opierasz się półdupkiem o krawędź stołu, gdzie za chwile ich posadzisz. Społecznie jest to akceptowalne póki masz spodnie na tyłkuale co w sytuacji jak golizna teściom nie przeszkadza...???![]()
reklama
Lipaaa
Fanka BB :)
To ja bym szybko stamtąd spieprzałaale co w sytuacji jak golizna teściom nie przeszkadza...???![]()
Mary2094
U nas kurczaki nadal tych zębów nie widać. A dziś mi się śniło ze młoda ma 4 ząbki na doleto już prawie pełne uzębienie
moja mała wczoraj równe 6my i mamy pierwszywczoraj wróciłam z jogi a mąż do mnie z przekory "ty, matka polka, jak zajmujesz się dzieckiem skoro nie wiesz, że mamy pierwszy ząbek" hahahhhaahha a ja codziennie sprawdzałam bo czułam, że to tuż tuż a wczoraj zajęta przerabianiem buraków to umknęło
![]()
Wgl dziś młoda przespała całą nockę. Jak dziś przespana noc to teraz pewnie znów będzie na następne niespokojnie spać (zazwyczaj tak się dzieje)
Mary2094
Albo nagle zacząć z mężem się do siebie dobieraćTo wtedy na luzie rozmawiasz z nimi kiedy tak wejdą na kawusię znienacka i jak zawsze masz w zwyczaju-opierasz się półdupkiem o krawędź stołu, gdzie za chwile ich posadzisz. Społecznie jest to akceptowalne póki masz spodnie na tyłku![]()
MamM
Hahahaha,To wtedy na luzie rozmawiasz z nimi kiedy tak wejdą na kawusię znienacka i jak zawsze masz w zwyczaju-opierasz się półdupkiem o krawędź stołu, gdzie za chwile ich posadzisz. Społecznie jest to akceptowalne póki masz spodnie na tyłku![]()
Ale się uśmiałam
MamM
No i z naszym wsparciem Mary2094 z chęcią zamieszka na piętrze.Albo nagle zacząć z mężem się do siebie dobieraćby im się odechciało
![]()
Już zawsze będzie jej tam wesoło i kiedyś nawet nas wszystkie zaprosi, może wtedy teście stwierdzą, że warto szukać innego lokum
E
ecza
Gość
Hehe i następnym razem jak Wy do nich też nie zapukacie to będą stać w negliżuale co w sytuacji jak golizna teściom nie przeszkadza...???![]()
Będzie dobrze jak wszyscy będą szanować swoją i czyjąś prywatność
my z małym noc nieprzespana 1.40 pobudka i on będzie się teraz uczył raczkować i tak do 4.58
na szczęście rano odespane ahhh nie stresuje się bo to pierwszy raz Kocham tego słodziaka
a teraz znów śpi po tym jak wyczerpała go łyżka cedzakowa bo mamusia robiła naleśniki 
reklama
Mary2094
Spokojnie, zapraszamNo i z naszym wsparciem Mary2094 z chęcią zamieszka na piętrze.
Już zawsze będzie jej tam wesoło i kiedyś nawet nas wszystkie zaprosi, może wtedy teście stwierdzą, że warto szukać innego lokum![]()