reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja właśnie w poniedziałek skończyłam leczenie i za 4msc kontrola 😃 chyba tylko w 1i2 nie mam wypełnień 😂
to ja już po wszystko super jedynie kamień do zdjęcia 🤪
o współczuję wiem jak to boli ja z 5 lat temu wydalam tyle hajsu na nie że teraz to chodzę co pół roku na kontrolę nie ma szans żebym znowu tyle wybuliła🥶

A co to za rezerwacje 😂też szukam w takim razie kandydata na zięcia 😂
Ale śliczna 😍 chyba pierwszy ( albo drugi) raz pokazałaś małą 😀
No słuchaj, to musisz se znaleźć kawalera dla córy, ja już znalazłam, widzę, że @Lipaaa i @Mary2094 biją się o jednego przystojniaka ( nie pamiętam imienia, wybacz 🙈) dla swoich córek, a @MamM chce się wkupić i wydać swoją Melanie za syna @Vaness 😂
Kuźwa, jakie konspiry 🤦‍♀️🙈🤣

to ja już po wszystko super jedynie kamień do zdjęcia 🤪
o współczuję wiem jak to boli ja z 5 lat temu wydalam tyle hajsu na nie że teraz to chodzę co pół roku na kontrolę nie ma szans żebym znowu tyle wybuliła🥶
Ja w ciąży miałam kanałówkę jednego zęba i nie wiedziałam że tyle kasują za jednego zęba, bo ostatni raz miałam może leczony kanałowo ząb 11 lat temu i wtedy to kosztowało ok 400zł 😂 Znajomy mi załatwił na nfz dobrą dentystkę w Bydgoszczy i udało mi się wiele poleczyć, a teraz idę do niej na licówkę 2-jki bo mam jeszcze mleczny ząb i taką małą igiełkę,ale to już prywatnie.

Tez nie lubie jak teściowie mi dziecko miętoszą. Zazdrosna nie jestem, ale nie lubię.
A to ja nie mam nic przeciwko, zawsze teściu ponosi jak chcę wypić kawę na spokojnie, a teściowa weźmie ją do wózka i jeździ z nią obok domu na spacerku bym mogła właśnie na spokojnie posiedzieć, pogadać z szwagierka o dzieciach ( ona ma ponad rocznego synka) 😁

Ale śliczna 😍 chyba pierwszy ( albo drugi) raz pokazałaś małą 😀
No słuchaj, to musisz se znaleźć kawalera dla córy, ja już znalazłam, widzę, że @Lipaaa i @Mary2094 biją się o jednego przystojniaka ( nie pamiętam imienia, wybacz 🙈) dla swoich córek, a @MamM chce się wkupić i wydać swoją Melanie za syna @Vaness 😂
Kuźwa, jakie konspiry 🤦‍♀️🙈🤣
No co, tu już chociaż maluchy nam mamom znane, żadne obce, tak więc już wiemy za kogo dziecko wydamy 😂 a tu weź, nie będę znała kawalera i będę mu się przyglądać czy dobry kandydat 😂

A to ja nie mam nic przeciwko, zawsze teściu ponosi jak chcę wypić kawę na spokojnie, a teściowa weźmie ją do wózka i jeździ z nią obok domu na spacerku bym mogła właśnie na spokojnie posiedzieć, pogadać z szwagierka o dzieciach ( ona ma ponad rocznego synka) 😁
To nie powiem - bo ta opcja gdzie pije w spokoju kawę mi odpowiada, ale krew mnie zalewa jak na siłę ją sadzają. Tak samo mama dziś zatelefonowała do mnie z pytaniem dlaczego moja nie siedzi jeszcze bo my siedzieliśmy. Z tym że dzieci się wtedy na siłę sadzało.

Ja w ciąży miałam kanałówkę jednego zęba i nie wiedziałam że tyle kasują za jednego zęba, bo ostatni raz miałam może leczony kanałowo ząb 11 lat temu i wtedy to kosztowało ok 400zł 😂 Znajomy mi załatwił na nfz dobrą dentystkę w Bydgoszczy i udało mi się wiele poleczyć, a teraz idę do niej na licówkę 2-jki bo mam jeszcze mleczny ząb i taką małą igiełkę,ale to już prywatnie.
mleczny ząb 😱 to się uchował. ciekawe czy w kości masz ten stały 😂
ja to jak nic z 15 tys lekką ręką niemiałam jedynki i dwójki po wypadkU do tego kilka rewizji kablowych. jak na złość tylko 6,7,8 są zdrowe 😂

To nie powiem - bo ta opcja gdzie pije w spokoju kawę mi odpowiada, ale krew mnie zalewa jak na siłę ją sadzają. Tak samo mama dziś zatelefonowała do mnie z pytaniem dlaczego moja nie siedzi jeszcze bo my siedzieliśmy. Z tym że dzieci się wtedy na siłę sadzało.
Jezu jak ja nie lubię takiego wtrącania się i porównywania wrrr 😠
To moi tesciowie na szczęście pytają czy tak ją dobrze trzymają i jak mają ją trzymać, bo wiedzą, że chodzimy do fizjo i nie chcą jej nosić nie poprawnie 🙂

reklama
No co, tu już chociaż maluchy nam mamom znane, żadne obce, tak więc już wiemy za kogo dziecko wydamy 😂 a tu weź, nie będę znała kawalera i będę mu się przyglądać czy dobry kandydat 😂
jeny aż się boję tego okresu i nawet nie chce o tym myśleć 🥵
wolę teraz jest spokojnie i przesłodko 🥰 potem przyjdą inne problemy 😂
zresztą mi nikt nikogo nie wybierał też nie będę u mnie to nawet ślub był bez rodziny 😂

Do góry