reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2022

Wiem, że są kobiety, które chcą cesarkę ale ja to się boję. Ciebie to może czekać przymus. Te całe przygotowania cewniki znieczulenia bycie świadomą w trakcie jak ci tną brzuch :D potem to dochodzenie do siebie po...ja po SN porodzie leżałam w sali gdzie na przeciwko w izolatce była dziewczyna po cesarce, poruszyła się za szybko wymiotowała potem. Nie wiem co gorsze :D ból porodowy czy cesarka :D
Tak, ja to nawet z przymusu będę musiała. Wiadomo ze dochodzi się dłużej niż po zwykłym porodzie. Zakładanie cewnika nie jest takie straszne 😃 ja miałam histeroskopie i tez mi zakładali, trochę pamietam ze bolało ale chwilkę, i jak jest lekarz delikatny to jest spoko, ale nawet człowiek nie myśli o tym tylko o tym żeby się skonczylo 😂😃 i było już po wszystkim

reklama
Bardzo możliwe, że cały ten zabieg, procedury tylko wydają się straszne a potem to już się tylko myśli o dziecku 😅
Tak, ja to nawet z przymusu będę musiała. Wiadomo ze dochodzi się dłużej niż po zwykłym porodzie. Zakładanie cewnika nie jest takie straszne 😃 ja miałam histeroskopie i tez mi zakładali, trochę pamietam ze bolało ale chwilkę, i jak jest lekarz delikatny to jest spoko, ale nawet człowiek nie myśli o tym tylko o tym żeby się skonczylo 😂😃 i było już po wszystkim

U mnie tez już nie było nic (poza roznymi bólami w okolicach macicy), a od trzech dni wróciły mi mdłości 🤷‍♀️ Mam nadzieje, ze z przemęczenia i jutro czy pojutrze się skończą, bo wcale mi do tego nie tęskno. Dzisiaj byłam albo mocno głodna, albo było mi niedobrze, brak stanów pośrednich 😂
Też już miałam spokój a teraz zjem coś i za szybko wstanę i odrazu mdłości. Wchodzę szybko po schodach - mdłości. Zero litości 😂 a zapach ze zmywarki mnie zabija 😂 mimo, że mamy zapach to i tak mi ciągle śmierdzi już ją wymyłam na wszystkie sposoby 😂

Też już miałam spokój a teraz zjem coś i za szybko wstanę i odrazu mdłości. Wchodzę szybko po schodach - mdłości. Zero litości 😂 a zapach ze zmywarki mnie zabija 😂 mimo, że mamy zapach to i tak mi ciągle śmierdzi już ją wymyłam na wszystkie sposoby 😂
A lekarz mówił jaka przewidywana płeć? Na necie piszą że jak cię często boli w ciazy głowa to chłopak a jak męczą wymioty to dziewczynka 😂😂😂

Szczerze mnie często boli głowa i niby chłopaki 😂😂😂😂

A lekarz mówił jaka przewidywana płeć? Na necie piszą że jak cię często boli w ciazy głowa to chłopak a jak męczą wymioty to dziewczynka 😂😂😂

Szczerze mnie często boli głowa i niby chłopaki 😂😂😂😂
Chłopak, głowa boli prawie ciągle 😂
Wystawił się w pełni na usg 😂

Załączniki

• Screenshot_20210909_092025_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210909_092025_com.android.gallery3d.jpg
    141,8 KB · Wyświetleń: 92
Czyli może to nie takie bzdury co piszą na necie 😂😂😂😂 Ja nigdy nie miałam problemów z bólami głowy, a odkąd jestem w ciazy to ciagle muszę coś robić żeby zapobiegać im bo co pare dni dosłownie mnie już z bólu kłuje 😂
Ja już próbuje wszystkiego, niby można apap ale ten apap to jak tik taki 😂 u mnie najgorszej jak się zmienia pogoda i mam migrene 🙈

reklama
Ja już próbuje wszystkiego, niby można apap ale ten apap to jak tik taki 😂 u mnie najgorszej jak się zmienia pogoda i mam migrene 🙈
Mam to samo z pogodami… np przez cały tydzień bylo super ciepło, a dzisiaj padało i od południa już mnie głowa boli i poszłam wcześniej się położyć i włączyłam tez dyfuzor bo mi na prawdę łagodzi jakoś. Leków jakoś nie chce łykać, chyba ze w ostateczności 😅😃

Do góry