reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

ale masz szpital w domu 😕
jak ja nie cierpię nfz🤬 no scyzoryk mi się otwiera albo te baby jedzą jak dzwonisz albo nie odbierają albo odbiorą i odłożą słuchawkę że nikt się nie dodzwoni 🤬 a lekarze patologia nie kumam tego ma etacik priv to po kiego grzyba pcha się na państwowe 🤷🏻‍♀️jedno wielkie 💩 do likwidacji.
dobrze że poszliście priv i dostałaś leki bo mogło się rozwijać jeszcze bardziej. szkoda mi Was dziewczyny na cierpicie się biedne ☹️
dużo ☀️😎 i zdrowia 😍
O to mój mówi że powinno być jak w jakimś kraju- albo wybierasz państwowe albo wybierasz że masz prywatne. Nie ma tu i tu. Moim zdaniem powinno się zlikwidować składki zdrowotne, wolałabym płacić abonament w jakimś Luxmedzie czy Medicoverze.

reklama
A moja za ciężką dupe ma😂i nie chce jej podnieść
Mój na 6 miesięcy i nie pełza, ani nie wstaje na czworaka. Jedyne co to tylko przekręca się na brzuch, ale nie przekręca się z brzucha na plecy. Czytałam co Wasze dzieci robią i niepokoiła się tym. Poszłam do lekarza i Lekarz powiedziała, że na czworaków Anię,wsiadanie ma jeszcze troszkę czasu, ale z brzucha na plecy to przekręcić się już powinien i dała nam skierowanie na rehabilitację bo nieprawidłowy rozwój, już się martwię 😟mam nadzieję, że szybko nadrobi i nie będzie tragedii.

U nas kurczaki nadal tych zębów nie widać. A dziś mi się śniło ze młoda ma 4 ząbki na dole 😂 i że wychodziły bez zbytniego bólu.

Wgl dziś młoda przespała całą nockę. Jak dziś przespana noc to teraz pewnie znów będzie na następne niespokojnie spać (zazwyczaj tak się dzieje)
sny rodzą się z myśli:) spokojnie, na pewno jej wyjdą, nie ma co się stresować

Mój na 6 miesięcy i nie pełza, ani nie wstaje na czworaka. Jedyne co to tylko przekręca się na brzuch, ale nie przekręca się z brzucha na plecy. Czytałam co Wasze dzieci robią i niepokoiła się tym. Poszłam do lekarza i Lekarz powiedziała, że na czworaków Anię,wsiadanie ma jeszcze troszkę czasu, ale z brzucha na plecy to przekręcić się już powinien i dała nam skierowanie na rehabilitację bo nieprawidłowy rozwój, już się martwię 😟mam nadzieję, że szybko nadrobi i nie będzie tragedii.
Będzie dobrze. Moja nie ruszała nóżkami, nie przekręcała główki jak miała 1,2 msc. Wystarczyła rehabilitacja i odpowiednia pielęgnacja i to był dla niej bodziec by było dobrze! Zobaczysz, kilka ćwiczeń a później będzie maluch pędzić z rozwojem jak szalony jak zatrybi co i jak. Zobaczysz będzie wszystko dobrze ❤❤

Jestem tylko ciekawa kiedy to nastąpi. Bo wypatruje a te ząbki chyba w blokach startowych cały czas 😂
To tak jak u nas :)

A powiedzcie jak to z tymi zębami jest...
Bo jak wypadnie to chowamy pod poduszkę i wróżka w nocy zabiera a w zamian zostawia hajs. To jasne.

A jak dopiero ząbek wyrasta? To jest tak, że w nocy? 😁 I rano budzimy się z ząbkiem?

To tak jak u nas :)

A powiedzcie jak to z tymi zębami jest...
Bo jak wypadnie to chowamy pod poduszkę i wróżka w nocy zabiera a w zamian zostawia hajs. To jasne.

A jak dopiero ząbek wyrasta? To jest tak, że w nocy? 😁 I rano budzimy się z ząbkiem?
Moja mama mówiła że kiedyś był przesąd że kto zobaczy pierwszy zęba u dziecka, temu trzeba coś sprezentować 😃 Wiec bardzo intensywnie wypatruje😂😂😎

Tez jestem ciekawa jak to wygląda jak wyrasta 😃

reklama
weź teściowa mówi do mnie zazdrośnica😂 bo jej dziecka nie chce dawać 😂
no tak jest przy pierwszym dziecku, wyczekanym, nie chcemy się z nikim dzielić :) ale stanę w obronie dziadków, bo oni też czekają na wnuki i cieszą się (oczywiście od każdej reguły są wyjątki), kochają ich tak samo i chcą się nimi zajmować - to buduje więź między wnukami a dziadkami, więc jak przyjeżdżają raz na ruski rok to niech noszą, tulą, całują. A jak wyjadą to i tak wszystko wróci do normalności

Do góry